motherlion01 Tugcev bende özelde yaptırdım ama eşimi almadılar hatta çok üzülmüştüm oda bende almadıkları için şimdi ikinciye hamileyim aynı hastaneye gitmeyecem belki alırlar başka hastanede
Rojdademirkol Ben her muayaneme , detayli, ikili hepsine eşimle girdim. Hatta detaylida eşim ödeme yapiyordu doktor bekledi eşin gelsin başlayalim dedi. Olması gereken o degilmi zaten?
Tugcev Rojdademirkol hepoyleolurzaten__ Medipol hastanesi dahil almadıklarını söyledi 😀 ben başka bir hastaneye gidiyorum internette bir şubesinin şikayetini görünce arayıp sorduk normal muayenelere giriyoruz zaten eşimle, detaylı ya almadıklarını söylediler. Eşim tavır gösterince son 15 dakika alırız dediler. Bizde başka hastaneue soralım dedik medipolü aradık Pendik. Hiç alamayacaklarını söylediler onlarda. Anlam vermeye çalışıyoruz eşimle böyle bir şey beklemiyorduk
Rojdademirkol Tugcev ciddi misin neden ki cokk sacma😄😄 bende bahçelievler medipol takipliyim. Orda aldılar hayır cok komik ve anlamsiz. Detaylida bir fark yokki normal gene göbekten 40-45 dk süren bir işlem. Kesinlikle eşinizle girin hu arada yani babasi sonuçta biz anaysak😄
hepoyleolurzaten__ Tugcev Çok saçma benim eşim başından girdi muayne bitene kadar almama sebebepleri neymiş peki sordunuz mu Anadolu hastaneleri alıyor genelde
Tugcev Rojdademirkol ben devlette yaptıralım demiştim eşim tepki göstermişti zaten ben görmek istiyorum niye devlette yaptıralım diye 🤦🏼♀️ şimdi ortada kaldık. Çevre hastanelerde hep radyoloji hiç perinatoloji yok
ekimannesi_ Rojdademirkol bende detaylı icin medipol bahcelievler düsünüyodum, sizin nasıl geçti acabaa renkli ultrason cd falan verdiler mi memnun kaldınız mı🥰
Tugcev motherlion01 son ana bırakmayın kesinlikle önceden sorun. Ben şimdi ne yapacağımı şaşırdım böyle bir şey olacağını hiç düşünmemiştim
Pepela08 Bende özelde gittim eşim kayınvalidem annem ve ablam hep beraber girdik hatta.ne saçmaymış eşinin alınmaması çok saçma ya pandemi falan olsa hani belki anlayış olabilirdiiii
Rojdademirkol ekimannesi_ evete evet 2 doktor var zaten yapan ben serdar beye gittim baya ilgiliydi 40-45 dk sürdü. Her soruma cevap verdi. Herseyi anlattı gösterdi. Resimler, cd hepsini verdi😊
Tugcev hepoyleolurzaten__ ay şimdi geldim tekrar giricem eşimi direkt aldılar sorgulamadan. Telefonda neden öyle bir bilgi verdiler şube hatası mı yaptılar ben anlamadım. Boş yere burda küçük bir ayaklanma başlattım 😂 ama almayan şubeler, hastaneler var gerçekten çok ilginç
incismom Ben özel muayenehanede yaptırdım eşim de girdi ama benimki 20 dk sürdü çok mu az 45leri görünce şaşırdım
Rojdademirkol incismom gereken şeyleri söylediyse sıkıntı yok bence. Benimki detayli baya herseye bakti sonra yüzünü tam görmem icinde git biraz yürü geri gel dedi gittim biraz yürüdüm geri geldim yüzünü daha net gördüm
Missprincess Tugcev valla ilk şehir hastanesine gittim. Rica ettiğim halde eşimi muayeneye bile almadılar. Bende özel hastaneye gidiyorum artık. Benim herseyime eşimi aldılar. Hatta özel muayeneye gideceğim organ taraması için. Arkadaşım dün gitti ben haftaya gideceğim. Onu eşiyle beraber almışlar. Saçmalık almıyorlarsa sizinkiler
Tugcev Missprincess ay aldılar çok şükür kendileri direkt çağırdı. Diğer şubesinde olabilir böyle bir sıkıntı ama emin olamadım şikayet varda gördüm çünkü ama başka hastaneyi aradık oda almıyoruz diyince şok olduk.