nursedaguney asell13 uyuşmam panik yapar genele döndürürler diye çok korkuyorum. Tavsiyeniz var mı iğne yapılırken tam uyuşmak için neler yapmam lazım acaba
asell13 nursedaguney yani şöyle acı hissi yok zaten sizi konuşturuyolar başınızda 1-2 kişi oluyor genelde daha ne olduğunu anlamadan bebiş çıkıyor onu görünce zaten herşeyi unutuyosunuz sakinleştirici veriliyor rahatlıyosunuz hepsi toplam 25-30 dk sürüyor doktorunuza bağlı benim doktorum geldi müzik açtı anneyle bebek bi sakinleşsin dedi başladılarmı diye sormamla oğlum tepemdeydi 😅
nursedaguney asell13 biri şey yazmış odama çıktıktan 15 dk sonra uyuşukluğum geçti çok ağrım oldu ağladım falan 🥹 Ağrı olduğunda napıyorlar acaba dayanılmaz bir acı mı 🥹
asell13 nursedaguney bünyeye göre değişiyor galiba ama nadirdir böyle terslikler iğne yapılıyor ağrı falan kalmıyor
nursedaguney asell13 iğne yapılırken dikkat etmem gereken bir şey var mıdır acaba mesela kasmamak gevşek rahat bırakmak gibi
asell13 nursedaguney iğne hiç acıtmıyor önce onu bilin kan aldırmak daha zor öyle diyim iğne yapılırken kıpırdamayın irkilmeyin bile sabit durun çok kısa süre iğne bitiyor hemen uzanıyosun zaten bide ameliyat esnasında kafanı sağa sola çok çevirme elinden geldiği kadar sabit bi yöne bak baş ağrısı yaşamazsın pek fazla
Havva2626 Nergislyssa 37+3 2.920 Nstye girdim bu gün, sancı çıkmadı bekliyoruz bakalım. 😄 Sende durumlar nasıl?
Nergislyssa Havva2626 benimki 37. Haftanın sonunda 3270 di kuzum dün gittiğimde de doğuracak derecede sancılarım vardı ama ben hissetmiyordum bugün de şimdi bebek kasılıyor kasıldıkça biraz belimde ve özellikle regl olacakmışım gibi ağrım oluyor başladı napcam bilmiyorum
Havva2626 Ozlemaltndg Yok ya kilosu İyi saçmalamasın, doğasıyla kadar 4 kilo mu yapacaklar, ben bu gün kontrole gittim, 37+3 haftalık 2.920 dedi ve gayet iyi dedi ayrıca bende karşılaştırıyorum hem uygulamalara göre hemde buralara göre çok iyi kiloları.
Ozlemaltndg Havva2626 bencede ama işte 🤷🏻♀️ ne diyebilirim abim de doktor ona da sordum gayet iyi dedi her bebek aynı olacak diye bir şey yok.
asell13 nursedaguney doktorun kliniğinin yoğunluğuna göre pazartesi ayarlanacak canım zaten son muayne nst pazartesi anestezi dr görüşülcek falan hepsi pazartesiye kaldı
nursedaguney asell13 ben dün gittim son kontrol nst ye girdim anestezi doktoruyla görüştüm 🥹 sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🥹🥰
Havva2626 Ozlemaltndg Çok kilolu olması iyi demek değildir, hatta şeker oranı yüksek oluyor bebeklerde, normal kiloda olması tam iyi, birde 39-40 haftaya kadar doğurmazsak daha artacak bu seferde hem sezeryan olmak zorunda kalacağız hemde bebek için kötü.