ZeynepDuru17 Esra1999 9 aya girdim hala geçmedi ne bulantı ne kusma ağzım zehir gibi yoruldum artık 🥺
perihankrkya Esra1999 6.haftamda basladi 14-15 haftalar da gecti ama 16+4um ara ara bulantim oluyor oda balgamdan dolayi oluyor
Evhamlikurabiyeanne Keseyi görmeye gitmeden bir gün önce basladi 5 bucuk haftalikken hatta ondan bir gün önce lahana dolmasi saracaktim lahana hasladım esim dedi ki hayret bulantin baslamadı onlari hasladim ertesi gün sarmak icin saramadım cıkardım baslar yani yakında
Aerithma Esra1999 12.haftaya kadar çok bulantım oldu. Sonrasında hiç yaşamadım. Herkeste bulantı olmuyor ama belki siz o şanslılardan olabilirsiniz. 🙂
tubaysima Esra1999 ne kadar saçma konuşmuşlar ya 🫨 nasıl ki parmak izi her bir insanın kendisine özeldir hamilelik de kesinlikle öyle. Her kadının hamileliği kendisine özel.Ben mide bulantısı dibine kadar yaşadım ama bir arkadaşımın iki gebeliğinde de bir kere bile midesi bulanmadı. Sapasağlam çocuklar. Böyle şeylere asla kulak asmayın. Bebişiniz de hayırlı mübarek olsunnnnnn ♥️♥️♥️