Enfal_06 Busenazzzzzz pastaları hepsi bayat internet üzeri güzel olanlar vardır belki eşim bana almıştı fazla güzel değildi küçücük bişey 600 lira
Busragokhan0911 Busenazzzzzz canım kardeşimin görümcesi yapıyor evde. Tertemiz ve şahane yapıyor. Perlecakes sayfası var. Ben eşimin ve ablamın pastasını yaptırdım. Kızkardeşim de kızının diş pastasını yaptırdı.
Busenazzzzzz Enfal_06 ayy bende Instagram da bi butik sayfasına yazdım 4-6 kişiliğe 700₺ dedi. Geçen sene 8 kişiliği 500 liraya yaptırmıştım 🥲🥲
BirAskMasali1323 Enfal_06 ben Ankarada değilim ama Yalovada yım bende geçenlerde yazılı bento pasta yaptırdım 450 liraydı 5 6 kişilikti
kubra066 Busenazzzzzz hangi semttesiniz Altındağ Hüseyingazi de bi pastane var hem taze hem fiyat uygun
Enfal_06 Busenazzzzzz hiç iyi pastanler yok valla ancak arayıp yaptırırsanız içeriğini kendiniz bilmiş olursunuz aşırı şekerli boyalı yapıyorlar interneteki büyük pastanelere bakın arayın yoksa onların yaptığı içerik olarak hiç iyi değil
Busragokhan0911 Busenazzzzzz sipariş götürüyorlar bildiğim kadarıyla bana getirdiler. Bir sorun isterseniz ☺️