alinsmom_ Kızlar 21+1deyim. geçen hafta detaylı ultrasona girdim doktora da sordum İlk gebelik olduğu için normal olduğunu söyledi, Ama ben merak ediyorum ne zaman hissedecegim çok mu evham yapıyorum bilmiyorum böyle durumda olan var mı?
Anneeadayi3 alinsmom_ ben ilk 19. Haftada gece hissetmiştim bir defa böyle pıt pıt atmıştı daha sonrada 22 gibi falan geceleri kendimi odaklarsam biraz hissediyordum Canim şuan senin olduğun zamanlar çok evham yaptığım zamanlardi merak etme hepsi geçiyor 🤗
Zeyyno_ alinsmom_ Her gebelik aynı olmuyor canm bazıları erken bazıları geç hissediyor ben ilk gebeligimde 16.haftada hissetmeye başladım bu gebeligimdede 14.haftada hissetmeye basladim
Mervesoku 22-23-24 haftalara da uzayabilir sabırlı olun.. endişe etmeyin ☺️♥️ benim 3. Gebeliğim 21+4 üm daha yeni yeni başladı oda çok hafif
Anneeadayi3 alinsmom_ evet maalesef öyle bende aynı şekildeydim merak etme hissedince de bu sefer sürekli oynasın hareket etsin diyorsun doğum olunca bakalım napicaz ben o zamanda pimpirikli olurum😂🌼