BirAskMasali1323 15+4🥑 haftalığım bugün ikili tarama sonucu açıklandı diye uyku tutmadı Sizler nasılsınız kaç haftalıksınız Bu saatte uykunuzu kaçıran ne😇 Haydi sohbete🥰
Cilginanne2bebeli68 BirAskMasali1323 bi pire var baş belası 😂 kac gündür deli gibi ısırıyor kaçıyor kasinmaktan beter oldum😂😑
neslsah-1 BirAskMasali1323 aramızda 2 gün var bende 15+6🌸 testin çıktığını nasıl anlıyosunuz bnde baktm ama e nabızda göremedim 26 sında yaptırdım doktor 10 gün sonra gel dedi perşembe günü gidicem ama göremiyorm sonucu
EmirVS BirAskMasali1323 sonucunuz nasıldı? iyidir umarım mutluluktan gelmemiştir uykunuz 😊 37. Haftamdayim uykular haram oldu artık karın kasılmaları bel ağrıları huzursuz bacak ve mide yanması… Ne ararsan var 😂
Yusragezer BirAskMasali1323 kız anam uyuyun uyuyun doğurunca hiç uyuyamıyorsunuz hele birde tek olunca asla 16 günlük olduk biz uykular haram oldu 😂😂😂
BirAskMasali1323 Cilginanne2bebeli68 😅Pireyle konuş de git belanı başka yerden bul diye bi dahaki sefere bu kadar anlayışlı davranmam diye😂
Cilginanne2bebeli68 Zeynep0121 ayy allahim bir avazda kurtarsin sağlıkla kucağına versin inşallah darısı bizlere bizlere de dua edermisin sağ selamet kavuşalım
BirAskMasali1323 Zeynep0121 Ya su gibi bi doğumun olsun..Rabbim bi nefeste bir avazda kurtarsın..Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallh 🤲
Cilginanne2bebeli68 BirAskMasali1323 tatli tstli uyurken elimin üstünde buldum uykudan uyandım bide aşırı küçük yaramaz hemen kaçtı 😂😂
BirAskMasali1323 leylaacar011_ Geçmiş olsun canım..Uyuyamayanların birçoğu haftası büyük doğuma yakın olanlar
Zeynep0121 BirAskMasali1323 BirAskMasali1323 Çok şükür sabah saat 8 de doğurdum darısı tüm hamislere olsun..🌺🌺🤲
BirAskMasali1323 Cilginanne2bebeli68 Ah yaramaz pire ne istiyosun hamiş.anneden zaten uykular haram bide sen eksik kal🥰😅
meltemtugay BirAskMasali1323 aynen inan uyku yok Wc ye çıkmaktan ve midem neden kazılıyor aç da değilim 😔
BirAskMasali1323 meltemtugay Wc sorunu zaten hamilelik oldu olası bitmek bilmiyo gece gündüz lavabodan çıkamıyorum artık yatağımı oraya serecem o derece..İçerde minik bi tırtıl sömürüyo olabilir ondandır açlık sebebi🥰