asell13 Seysey61 aralıksız 3 gün hiç uyumamıştım gözümü kapatıp dinlendiriyodum sadece doğumdan 2 gün önce ve bebek doğduğu gün hastanede sabaha kadar gözümü kırpmadım eve geldim toplasan 1 buçuk saat anca uyumuştum bakalım bu bebektede öylemi olcak
Seysey61 Julide92 Allah razı olsun çok teşekkür ederim bilgi vereceğim inşallah da pozitif bir hikaye paylaşacağım sizinle ❤️
Seysey61 Julide92 canım ben çıktım doğumdan azıcık ağrım var ama her şey yolunda çok şükür darısı tüm gebelerin başına
asell13 Seysey61 annelik iç güdüsü canım sanki uyursam bebeğe bişe olacak sanıyordum. Görümcem 3-4 ay hiç uyumuyor eşi geldimi akşam 1 saatlik hafif uykuyla geçiştiriyor günü asla uyumaz
nursedaguney Seysey61 ay hayırlı olsun bebişinize kavuştunuz darısı başımıza sağlıkla 🥹 süreci merak ediyorum pozitifse tabi 🥲
nazo_ Seysey61 Hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bizi de sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza ❤️🥹
nursedaguney Seysey61 spinal anestezi olmuştunuz değil mi? Çok merak ediyorum süreci. İnşallah zor değildir 🥲