ebru1221_ yzcdlr3 4. gebeliğim 19/20 arası minik minik hissetmeye başladım şuan 22+6 benim hala dikiş hizamda göbek hizasına çıkmadı o biraz endişelendiriyo sanki kolu bacağı çıkacakmış gibi hissediyorum şuan teklemedikçe 😅
Dertsizgeliin yzcdlr3 aynı benimde 18+4 ikinci gebeliğim bende hissetmedim ilkinde 19.haftada hissetmiştim sabırsızlıkla bekliyorum
Enfal_06 yzcdlr3 19 haftaya girdiğimizde başladı hareketleri pıt pıt vuruyor özelikle oturunca yeri daralinca öyle yapıyor 😁😂 20+4 yiz içerde bana taekwondo dersi veriyor 🤣🤣 ilk gebeliğim benimde
Tugba9106 M_glsm her anne ayni haftalarda hissetmeyebilir .benim 3. Bebeğim erken hissetmeye başladım. Karnımın içinde birseyler geziniyor güzel bi hiss. RABBIM herkes sağ sağlim bebeğinizi almaya nasip etsin.
M_glsm Tugba9106 evet canim ben sadece 12 haftada bu mumkunmu diye bilmek istiyorum😅 yani cok kucuk simdi ama garip bi sekilde hiss ediyorum sanki😍 amin insallah canim❤️🙏
SrpYlmz Hulo2105 Dimi aslında yeri daralıyor büyüdükçe herşeyi hissetmek lazım 🤔 bende sana birşey sorsam başlık açmak yerine bugün karnım aciyor sol tarafim bu neden olur ki normal mi ki ?
Hulo2105 SrpYlmz nasıl bir acı acaba? Bende de dün bi anda nasıl desem karnımın üstü tarafında spazm gibi ağrı oldu elektrik çarpması gibi mi desem o tarz yani o şekilde mi? Geçti ama dün oldu sadece mesela
SrpYlmz Hulo2105 Çok şükür geçmiş senin🙏 sabahtan beri var benim hani böle batar gibi olur ya öyle birşey gece çok hapsirdim kasıklarım karnım kasıldı ondan mı oldu acaba diyorum ama hala geçmedi
Hulo2105 SrpYlmz bebek aynı yere baskı yapıyor olabilir belki. Bende öksürünce ya da aniden kalkınca ağrım oluyor. Eminim geçecektir 💕
Momm0606 14 haftalıkken çok net bi şekilde hissetmiştim 18. Hafta da karnımı ittirdiği belli oluyordu dışardan 💙
Hazal001 yzcdlr3 ilk gebeliğim 19+5 de hissetmeye başladım 22 haftayız şu an tam net hissediyorum 🥰 ve mükemmel bir duygu😘 siz de 1 hafta yada 10 güne kadar hissedesiniz
elifdiyorkii yzcdlr3 16. haftanın içinde hissettim ilk hareketini ilk gebeliğim sadece sırt üstü yatınca kasıgımda çok minik bi oynama oluyordu şimdi 31 haftalık olucaz meğer o zaman hissettiğim hareketin h’siymiş sadece 😂😂