yzcdlr3 İkinci gebeliğim ve 18+4teyim bebeğimin hareketlerini henüz hissetmiyorum. Sizler ne durumdasınız ne zaman hissettiniz
Aysegulkzlc yzcdlr3 18 ila 19. Hafta arası hissetmiştim hiç endişe etmeyin doktorun bir sıkıntı gormediyse bebekte hareketler 20. Haftada da hissedilebiliyor
myavocado yzcdlr3 ilk gebeligim 19-20 haftalarda hafif bir şeyler hissetmeye başladım ama gaz hareketi gibi de geliyordu emin olamıyordum, 22. hafta başında baya net hissetmeye başladım şu an 24. hafta, oğlum biraz dur demeye başladım bile 😅
Mrvtrk 15 haftanın sonunda hissetmeye başladım şu an 18+4 net hissediyorum. Hatta eşim de eliyle hissetti baya mutlu oldu :) Ama bu herkeste değişiyormuş
Pembebulut_ Bizde bugün 18+ 5 olduk 2 3 gün önce hafif hareket hissetmiştim ama tam anlayamadım bugün akşam uzanırken net bi şekilde hissettim duruyor geri hareketleniyor bugün baya hareketli sizde hissedersiniz bence yakında 😍
Mervguns Pembebulut_ merveoflu Bugün 15+1iz ama iki haftadır ara ara seyirme bnde de oldu😍 o bile heyecanlandırıyor🥹 Birde sabahları karından ayaklarıma kadar sanki geriliyo gibi oluyor bunu daha net yaşıyorum sizlerde de oluyo mu acaba bu😌🥹
aysemor yzcdlr3 tam 20+1de hissettim. İlk gebeliğim ve kızımız olacak. Burada bazıları cok erkenden hissettim yazınca bende baya tedirginlik olmuştu ama normalmiş. Bazıları daha bile gec hissediyormuş. Az kalmış sende cok yakında hissedersin canım
EmirVS merveoflu bende aynı şekilde 19. Haftada seyirme, kalp atışı gibi hissettim aslında öncesinde de hissediyordum da anlayamamiştim bebek hareketi olduğunu 19 da dank etti😂😂