Gksnf Ben de tam hatırlamıyorum ama 3-5 gün önce öğrenmiştim. Hem erken gebelik hem de kaset testte çıkmıştı. Beta da 117ydi. Doktora gittiğimde erken yumurtlama olduğunu söyledi satı değiştirip geri çektiler. Muhtemelen o yüzden erkenden göründü benim.
G_sah87 Potter58 ümitlendirmek istemem ama benimde ilk öyşe çıktı değilim galiba dedim hatta atmadım ertesi gün silik tam belli oluyordu ama yine silikti kan yaptırdm 452 cıkmıstı suan 7 aylık hamileyim cok şükür inş hamişsindir
Meltemm21 Potter58 adet günümden 3 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı adet günümde kan verdim hamile olduğumu öğrendim
Ozlemerikci543450 Meltemm21 benimde bat 14 erken gebelik testi sipariş ettim umarım kargo gelene kadar regl olmam 🥹
Meltemm21 Ozlemerikci543450 Allah gönlünüze göre versin inşallah kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız
Gull_144 Potter58 adetime 3 gün kala akşam 1. Testi yaptım tek çizgi çıktı sabah 2. Testi yaptım yine tek çizgi çıktı tam ümidimi kestim aradan biraz zaman geçti baktım ki 2. Çizgi silik 3. Testi yaptım daha net çıktı. 😊
Elfkzlky Potter58 eger planlı bi gebelikse. Varlıgından şüpheleniyor ve dayanamıyosan yarın sabah iki dk kan ver. Kurtul. Beklemek cok can skıcı 😂🌸 allah gonlune gore versin inş. İstiosan umarım pozitif olur🤲🏻
Sinemb1406 Potter58 adetime 5 gün kala erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim. Kan verdiğim zamanda 564 ile öğrendim. Hamileyseniz erken gebelik testi ile öğrenebilirsiniz.
Nil4749 Kızlar benim ilişkinin üzerinden 7 gün geçmiş (3 nisan çatlama ) beklenen adat tarihi 15 nisan şuan yapsam da çıkmaz demi adetti mi beklemeliyim