myavocado Potter58 benim 4 gün kala pozitif çıkmıştı hem kaset test hem erken testte. Bir deneyin isterseniz içiniz rahatlar ama nagatif çıkarsa adet gecikmesinden sonra tekrarlarsınız.
prens_prenses_annesi Potter58 suan yapsan cikar zaten sancilar ayni regl sancisi oluyo bn 9 haftaligim hala adet olcakmisim gbi sancim oluyo
nazligiz Potter58 evet aynı regl belirtileri gibi hamilelik belirtilerine ben zaten adet olmayı bekliyordum 4 gün gecikti şüphem yoktu öylesine yapayım dedim gebe olduğumu öğrendim 😂
ffckizannesi Erken gebelikte 6 gün öncesine doğru diyorlar ama . Ben kasette görmüştüm üç gün öncesnden .
Potter58 ffckizannesi biraz sabırsızım galiba 3 kere test yaptım negatif çıktı. Belki de hamile değilim diyorum ama bazen de testler yanıltıcı olabiliyor
anneadayi__ Evet bende geçen ay yapmıştım olmadı bu ay bekliyorum normalde bugün regl olmam gerekiyordu ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bir kaç gün daha beklicem beklemekte fayda var
Cinarsaitinannesi Potter58 silik çizgi var işte hemen mi çıktı o çizgi sabah ilk idrarla bir daha test yap sanki hamilelik var gibi
Elif-ada- Potter58 Bu çizgi normalde gebelik var demek hemenmi çıktı çizgi öyleyse hamilesiniz hayırlı olsun
G_sah87 Potter58 ümitlendirmek istemem ama benimde ilk öyşe çıktı değilim galiba dedim hatta atmadım ertesi gün silik tam belli oluyordu ama yine silikti kan yaptırdm 452 cıkmıstı suan 7 aylık hamileyim cok şükür inş hamişsindir
Cinarsaitinannesi Potter58 olsun sabah ilk idrarla tekrar dene canım 5 dk falan da bak mutlaka yine aynı şekilde cikarsa hamilesin ben reglime 5 gun kala bu şekilde öğrendim bekledikce de rengi koyulasmisti
Potter58 Elif-ada- yok hemen çıkmadı birkaç saat sonra çıktı galiba açıkcası onuda bilmiyorum yapar yapmaz çıkmadı sonra teste tekrar baktığımda bu çizgi belirmişti.