Serra19 Bebeğim 3900 doğdu 40+5 ama solunum yolu sıkıntısı var ne zaman çıkar demiyorlar ya gittim emzirdim şimdi
Anneeadayi3 Serra19 geçmiş olsun canım çok tutanaklarını sanmıyorum emdiği için haftası kilosu çok güzel neden böyle bir sıkıntı çıktı acaba kordon dolanması falan var mıydı
glycnkrt Serra19 benim kızım 35 hafta 2320 gr doğmuştu 15 gün küvezde kaldı. siz emziriyorsunuz çabuk alırsınız azıcık sabır üzülmeyin🙂
Sevcan62 Fazla kalmaz bence doğması gereken haftada doğmuş canınızı sıkmayın Allah tez zamanda kavuştursun 🙏🏻
Seda9507 Sevcan62 15 gün benim oğlum kalmıştı. Ama emzirme vs yapmadılar gücü yetmiyor diye. Emzirme yapıyorsanız fazla tutmazlar inşallah 🤲 içiniz rahat olsun
Minigiim-vebenn52 3-5 gündür canım emzirmişsinde üstüne düş sürekli sorun bazen hastaneler yoktan yere devletten ücret almak için yapabiliyor 😔
Tugbacim34 @Serra19 devlet hastahanesiyse korkmayın. Özel olunca şüpheye düşüyor insan para için mi tutuyorlar diye. En fazla bir hafta tutarlar sonra taburcu ederler
Flanoz Son zamanlarda çok görüyoruz bu haberleri insanın içine şüphe düşürüyorlar. Kimseye güvenimiz kalmadı:( napacağımızı şaşırdık