Babyface20 Leyla-72 korunmadim panik atak antideprasan ilaçları alıyordum 2 yıl öyle olmadı dogum kontrol hapı kuplandim
1ayzaannesi Babyface20 yaş 30. İlk kızım 2,5 yaşında. İkinci kızıma hamileyim. 36+4 üm. Haftaya doğuma gidiyorum inşallah 🙏🏽 dualarınızı esirgemeyin 🙏🏽🙏🏽
Fundahakanb Babyface20 herkes ne kadar genç Maşallah. 35 te evlenince böyle oluyor demek ki :)) 39 yasım 2. Bebek geliyor
Derinmom Babyface20 ben de 30 yasındayım 5 yasında kızım var 23 haftalık hamileyim. bildiğim her seyi unutmuş gibiyim.
SemaR Babyface20 yaş 31 kızım var 3 buçuk yaşında 2.ye hamileyim 33+4 oğlum olacak. Rabbim nasip ederse ☺️💜💙
eminegizem Yaşım 28 dört yaşında oğlum var 14 haftalik hamileyim cinsiyet belli değil net ben bile korkuyorum aman nasıl yapıcam deyi🫣
0127ryhn Babyface20 yaşım 31 9 yaşında kızım 5 yaşında oğlum var 3. İstiyorum 🙈 garip bir cesaret bendeki de 😁
Hicoo Selam kızlar yaş 30 9 yaşinda ve iki yaşında kızlarım var üçüncü 21+4oglum olacak inşallah çok büyü k bi cesaret bendeki bakalım nasıl olucak hem korku hem heycan beni bekliyor,