Merve-metin Ozlemerikci543450 stres yapma canım kontrollerini yaptırdın mı peki 5 ay daha yakın bi zaman benim neredeyse 1 sene olacak henüz hiç gebelik oluşmadı
Ozlemerikci543450 Merve-metin yaptırdım canım prolaktin yüksekti düştü 2 ay olacak bu ay eşimde yaptırdı sperm sayısı vs normalin 2 katı hızı va hepsi iyi ama anlamadım neden olmuyor
Merve-metin Ozlemerikci543450 stres biraz tetikliyor canım o yüzden stres yapma çok düşünmemeye çalış hep bunlar etken oluyor çünkü
Smbemdy Merve-metin nasil yani adete 3gun kala yumurtlama gorduysen adet oldun mu olmadin mi anlayamadim pek 🤭
Merve-metin Smbemdy adete 3 gün kala yumurtlama gördüm adetimi 14 gün ileri attı şimdi ki beklenen bat 16-17 Mayıs canım daha olmadım 17sinden sonra gecikme olursa test yapacam
Ozlemerikci543450 Merve-metin galiba öyle geçen ay adete 3 gün kala test yaptım negatif görünce bat tan 1 gün önce regl bi anda oldu sanırım kafa rahatlayınca söküldğ erkenden bu ay kendimi tutmaya çalışıyorum ama emin değilim 😅
Merve-metin Ozlemerikci543450 evet canım tut kendini bende gecikme olursa test yaparım diyorum ama tabi bilmiyorum dayanabilir miyim orası ayrı sürekli negatif görmekten çok yorulduğum için test yapmam diyorum ama tabi bilemiyorum geçen ay yapmamıştım çünkü 8 gün erken oldum 😂 bu ayda adete 3 gün kaşa yumurtladım
Ozlemerikci543450 Merve-metin ozaman bat tarihinde ileri atabilir yumurtlama sonrası 14 gün galiba regl ay inşallah olmazsın da
Merve-metin Ozlemerikci543450 inşallah olmam ama pek umudum yok dün geceden beri hafif kasık ve karın ağrısı yaşıyordum bugün yoğunlaştı böyle saniyelik giriyor şiddetli bi ağrı sonra gidiyor benim adet yaklaştığında hep böyle oluyor o yüzden pek umudum yok bu aydan da
pastella Smbemdy benimde 1 mayıs yumurtlama 2 mayıs çatlama, sizle aynı gibi günlerimiz. beklenen bat 18 mayıs.
aysenurozdemirr benimde bat 16 ama bugun dayanamadim erken gebelik yaptim silik cizgi cikti yarin sabah kan vermeye gidecegim umarim dogrudur test 🥺❤️
Merve-metin aysenurozdemirr ayyy çok erken öğrenmişsin canım çizgi gözüküyor hayırlı olsun kanda da inşallah pozitif görürsün 🙏🏻
Ozlemerikci543450 aysenurozdemirr gerçekten çıkmış walla maşallah inşallah kanda çok güzel sonuçlar görürsün böyle görünce dayanamayıp yapasım geliyor 😅
aysenurozdemirr Ozlemerikci543450 bende dayanamadim valla acaba mi diye diye stres yapacagima icimi rahatlatiyoeum🤣 tesekkur ederim bu arada insallahh❤️
aysenurozdemirr Kevserblt stres yapacaginiza test yapin, negatif cikarsa gununuzun gecmesini bekleyin bence, ben test yapmayinca daha cok stres oluyorum acaba mi diye