Kubra-0d Benim bebeğim 8 aylık oldu. Krem , şampuan 2 şer tane almıştım. Mustelaydı markaları. Bebeğime alerji yaptı. İyi ki fazla almamışım yani. Bebek bezide sakın stok yapmayın. Pişik yapıp tenine gitmeyebilir. Zor durumda kalırsınız
Aerithma Kubra-0d şimdi ne kullanıyorsunuz şampuan olarak? Bende mustela alacaktım ama bir kaç kişi önermedi. Çok kararsızım.
Julide92 Kubra-0d ben bir pişik kremi bir losyon bir şampuan bir tane bebek yağı 1 paket 1 numara 1 paket de 2 numara bez aldım valla başka birşey almadım demekki akıllılık etmişim.
Kubra-0d Aerithma trendyolda satılan organik şampuanı kullanıyorum öneriyle almıştım çok memnunum. Heaven on Earth.. incelersiniz. Bebeğimin saçlarıda çok hızlı uzadı konakları gitti
Kedimamasi Aerithma mustela bize alerji yapmadı ama çok parfümlü bebek ürününe niye parfüm koymuşlar bilmiyorum şimdiki aklım olsa araştırır organik parfümsüz bir şey alırdım bebişimin güzel kokusu gidiyo hem sosyal medya şişirmesiymiş
Aerithma Kubra-0d bakayım ona o zaman. Ben yurt dışındayım ama Türkiye’den arkadaşım gelecek getirir olmadı. Bana da bir alman markası önerdi eltim orada vardır diye olmadı onu alacağım.
Aerithma Kedimamasi yaaa öyle mi ben henüz almadım çok kararsızım diye ama hep mustela önermişlerdi. Sonra bir kaç kişi de içeriği temiz değil demişti. Siz de mustela mı kullanıyorsunuz şu an?
Kedimamasi Aerithma evet mustela kullanıyorum parfümlü olması dışında bir sorun yaşamadım ama bitince tekrar almam
Guclu_anne Mustelanın masaj yağını almıstım bir tek. Aynı şekilde alerji yaptı oğluma. Her yeri kırmızı nokta olmuştu. Birde müstelanın güneş kremi var elimde aile için olanı ondan bı zarar görmedik.
Kubra-0d Guclu_anne evet mustelanın masaj yağlarıda alerji yaptı tenine. Pul pul oldu. Doktorumuz farklı bir marka önerdi. Vücut kremi içinde bioderma önerdi
BurcuGU Kubra-0d sebamedin içeriği temiz değil maalesef. Siveno marka öneririm. Ben de hep siveno aldım. Şampuan deterjan vs
Tazeannebirsi Ben d ebu yorumları gördükten sonra e bebeğin kendi organik şampuanını losyonunu aldım. Çam ağacı gibi kokuyo. Henüz kullanmak nasip olmadı ama çok fazla kişi memnun kalmış
Kubra-0d BurcuGU siveno deterjan kullandım. Kıyafetleri giyince bebeğime alerji yaptı , sivenoyla yıkadığım kıyafetleri giyen oğlumun teni kızardı. Farklı marka alıp hepsini tekrar yıkamıştım. Yani bu tensel birşey aslında