Acemiannedenterfi Kızlar dr gece 12 den sonra bişey yeme dedi. Sabah 8 bucukta hastanede ol dedi yaa neden acaba? Şimdi 12 ye geliyor ya herşey beni ye diyo😂😂😂😂
Myrtle Acemiannedenterfi sizin yine iyi saati 😂. Benim oglen 12 sezeryan, gece 4e kadar yiyebiliyorum, doktor sahur yemegi yersin artik dedi uyanip yemek yerim 😂. Saglikla gelsin evladiniz ☺️
myangelson Acemiannedenterfi anestezi verileceğinden dolayı kusma vs oluyor diye yemek yedirmiyorlar diye biliyorum
2727dfne Acemiannedenterfi kız ben saat 7 de yemek yedim 1 de amaliyata girdim bişey olmamıştı atıştır bşşeyler tıka basa doyma canım sende sabaha kadar zaten geri acıkırsın🤣
Minigiim-vebenn52 Benim normal doğumdu mantı yemiştim gitmeden sonra mecbur sezeryana alındım susuzluktan ölmüştüm sancı çekme anında keşke yemeseydim diyordum 😂
Ezgiyldz94 Benimde normal doğum gözüküyordu süreç yemek yemiştim 8 de gece sancılar derken sabaha doğru sezeryan oldu alakası pek yok sanırım sezeryanla
KurabiyeninAnnesi123 Acemiannedenterfi ben yudum yudum su içmiştm onu bile çıkardm anestezi kustura biliyor Allah tan hastanenin önünde o suyu kusmuştm sdce öğürdüm😂 yerseniz her yer kusmuk olur