Havvabektas Merhabalar 5 haftalık hamileyim iki gün hafif pembe akıntım var doktor progestan verdi sabah akşam sizde boyle birşey oldu mu ? Ne zaman kesti akıntı bı sorun yaşadınız mı
Pembesarelle2 Havvabektas Haftamda yaşadım açık kahverengi lekelenme acile gittim aktif kanama ve kanama alanı yoktu progestan kullandım günde 3 defa olarak 11+4′de gece 1 taneye düşürdük hala kullanıyorum ay sonu kontrolüm var muhtelemen keser doktorum diye düşünüyorum Sadece 2 gün leke şeklinde geldi sonra kesildi
eslemcagla Havvabektas ben 6. Haftamdan beri kullaniyorum suan 10+5 haftaligim 3 kere kanama yasadim hala lekelenmelerim var kese yani kan odaklarim var ne zaman biter belli olmaz canim ilaclarini kullan bol su iic stirahat et
numix 4 haftalıkken yaşadım ben de ve sabah akşam progestan fitil kullandım. 12 haftalığım hala devam ediyorum çünkü birkaç gün önce yine kanamam oldu. Akıntım bir seferlik oldu ve kesildi ikisinde de.
Havvabektas Teşekkür ederim içim biraz rahatladı çünkü daha önce 9 haftalık bebek kaybettim ama o zaman böyle bı akıntı olmadı şimdi biraz tedirgin oldum
eslemcagla Havvabektas canim benim cok üzüldüm moralini bozma elimizden bisey gelmiyo malesef cok gecmis olsun 🙏💜