Melisa_Lila Elizveannesi ay sagol teyzesi ❤️❤️😁😁 bence senin erkek olucal 😂 öyle hissediyorum saglıklı olsınlarda baska bise istemyiorum
Elizveannesi Melisa_Lila artık şu mu bu mu demekten vazgeçtim, neyse çocuğumu ona göre seveyim artık diyorum 😂😂 sağlıklı olsunlar, ikisi de baş tacı 🤗
Melisa_Lila Msalbyrk ilk oldu ama 1 saat sknra toparladım kendimi 😂😂 genel anestesiziyw göre cok cok iyiymisim
Melisa_Lila Derin_34 korkma 1 saat cekiyosun kucagına alınca bambaska duygu korkma sakin ol kuzum ❤️❤️❤️
Melisa_Lila sonsuzmasalim yeni sezeryanlıyım ya dikişlerden dolayı pek vermiyorlar refakatcım da arkim 😂😂😂😂 uyumam gerekirken o uyudu ay uykusuda agır 😂
sonsuzmasalim Melisa_Lila ahahaha ay kiz sen cok yasa 😂😂 sanki arkadasin dogurdu🤣 sende simdi cok heyecanlisindir uykuda tutmaz🙈
Dyg34 Melisa_Lila ay tatlım doğum yaptın mı sen hayırlı olsun kızına kavuşmuşsun sana da geçmiş olsun biran önce toplan inşallah bende cuma olcam şimdiden korku bastı😂
Melisa_Lila Dyg34 korkma korktukca daha zorlanırısın ben cok korktum ama dua ettim rabbim bi sesle kurtaraın sizide
Gulsen1989 Melisa_Lila aynen herşeyin acısı geçiyor ama insan yaşarken sanki hiç geçmeyecek sanıyor bı kendimize anlatabilsek keşke
Melisa_Lila Gulsen1989 aynen 😁 ama malesef panigiz bi kadınlar 10 tanede dogursak korkarız her seferinde
BurcuY Melisa_Lila ay çok şükür maşşallah kuzum doğurdun demek ikinizde sağlıklısınız dimi ❤️ Çok sevindim ya darısı bizim başımıza inşallah 😍
Tostosunannesi Melisa_Lila yaa doğurdun mu sende 😍😍 35 haftalikti yanlis hatirlamiyosam dimi 🤗 nasil gecti kızın nasıll 😚