Defne112 Bir tek kendi ailem ve arkadaşlarım biliyo eşimin ailesi bilmiyo bu defa saklamayı tercih ettim bide bu duyguyu yasayalim
Ezel16 Sddddd 2.5 aylıkken ailelerimize söyledik onlarda kimseye birşey demediler etrafa, akraba vs . Kendim yurtdışındayım komple çevreme de Ramazan bayramına Tr gittik 5 aylık hamile idim.. Saklanacak bir yeri kalmamıştı artık herkes öğrendi 🤭
kbra_588 Sddddd ben ilk gebeliğim de hemen söylemistim ve duyupta gözümün içine baka baka hayırli olsun ya da Rabbim tamamına erdirsin vs vs insan iyi bir şeyler söyler değil mi yok bir kaç kişi söylemedi hatta bu zaman da hamile kalmak zor olur hemen hemen nasıl kaldın dendi ve evliliğimin 4. Ayıydi isteyerek olmuştu zaten her neyse 6. Haftaya geldiğimizde dış gebelik olduğunu öğrendim sol tüpüme yerleşmiş 7. Hafta da iç kanamayla ameliyat oldum sol tüpümü kaybettim tabiRabbim ne verirse hayırlısıyla versin yaşayacagim varmış diyorum. O yüzden bu bebişim de 2.5 aylık olduğunda söyledim özellikle eşim tarafına😄😄
neslsah-1 Sddddd ben sadece aileme söyledim diğer akrabalar vs söylemicwktm kalp atışını duyana ladar ama aileler vu heyecana dayanamayıp bizden önce söyledi herkese 🤣
neslsah-1 Sddddd 4 haftalıkken öğrendim 6. Haftada kalp atışını duydum zaten 5.haftada herkes öğrenmişti 🤣
BirAskMasali1323 gozdeee41 Ay hiç sormayın ya bende öyle bizim üzerimizde çok nazar var o yüzden çok korktum kalp atışını duyunca sadece anne babalarımıza açıkladık bşde yakın arkadaşıma onun dışında kimseye açıklamadık 15+4 haftalığım annem teyzeme söylemiş.öyle öyle kulaktan kulağa yeni yeni duyuluyo yani daha birçoğu kişininde hala haberi yok
merveoflu Sddddd çevreme 5.ayda söyledim ben 😀karnım çıktığı için mecbur kaldım diyelim 😅 Kalp atışlarını duyduğumda annemlerle paylaşmıştım 😊
Sddddd SrpYlmz bende öyle düşünüyorum beklemeyi ama bazen ani davranışlar oluyor o yüzden söylemediğime pişman oluyorum
PinkyJelly Şuan 6 haftalığız sadece çekirdek aile biliyor. İş yerime 8-9 da söyleyeceğim çünkü iş kanununa göre günde 7,5 saatten fazla çalıştırmak yasak, 9-6 değil 9-5:30 çalışmak istiyorum yarım saat bile kârdır