Mucizemses Kızlar 100 mg içmiştim bugün açlık düşük gelmiş ilk 2 saat normal son saat yüksek çıkmış bu ne ifade ediyor
1_Pandackk Mucizemses tokluk biraz yüksek çıkmış gibi tabi biz doktor değiliz sadece kendi bildiğimizi söyleriz doktorunuza danışın en sağlıklı kararı verecektir 💜🙏🏻
Mucizemses 1_Pandackk doktoruma göstereceğim sonuçları tatbiki cuma günü gel dedi ama cumaya kadar merak ettim sonuçlar karışık olduğu için internette bişey bulamadım
1_Pandackk Mucizemses kafanıza takmayın çok fazla bir yükseklik yok ama 150 tokluk açlık şekerinizde düşük çıkmış mesela 100 gecmiycek açlık sekeri
Bilgem52 Bende yeni yaptırdım açlık 98 çıktı tokluk 161 çıktı 75 gram glukoz aldim Dr biraz sınırda dedi iyi bir sonuç değil dedi 140 geçmemesi gerekiyormuş tokluk 140 geçerse şeker var dedi
Mucizemses Bilgem52 ben ilk yaptırdım açlık 77 yedi tokluk 144 çıktı yüksek buldu 2. Kez 100 lük yaptırdı
Bilgem52 Mucizemses yaa aç karna glukoz alıyoruz bukadar çıkması normal degilmi ki içini ferah tut bişey olmaz