Nur18- Arkadaşlar 1 kürtaj birde kimyasal gebelik geçirdim eşinin sperm sağlığı için folik asit kullanan var mı bu konuda bilgisi olan ?
nununundunyasi Nur18- folik asit hamilelik öncesi ve hamilelik döneminde bazı doğum kusurlarını, nöral tüp defektlerini önlemek içindir ve kadınların kesinlikle kullanması gereken bi B grubu vitamindir. Erkeklerin ise dengeli ve düzenli beslenmesi haricinde ekstra folik asit takviyesi almasına gerek yok diye düşünüyorum 😌
Semyil Nur18- canım erkeklerinde alması gerektiği tarafındayım. Eşimle bebek düşündüğümüzde uzman bir doktora gittik planlama yapmak için ve kan değerlerimize baktırmak istedik. Uzmanım eşimin kullanmasınıda istedi sperm sağlığı için çok iyi. Kendimde hemşire olduğumdan kadın doğum polikliniğinde çalışmıştım ve oradaki kadın doğum doktorlarıda öneriyordu
Meryykb01 Nur18- erkek intertilitesi alanında uzman bir hekimle görüşün derim üreme sistemi için hem erkeğin hem kadının eksik varsa bir çok vitamine ihtiyacı olabiliyor folik asitte dahil ama yeterli değil
minnosbirkiz Nur18- biz eşli paket kullanmıştık, eşimin kullandığının içindede folik asit vardı, sizde o tarz bişey kullanabilirsiniz, bide ayriyetten eşime E vitamini almıştım, şükür bunları kullanırken hamile kaldım
minnosbirkiz Nissyoo maxi go ve maxi juno, beraber kullandık, fayda sağlaması için beraber kullanmak daha iyi diye düşünüyorum, solgarın e vitamininide almıştık, bi bütün halinde işe yarıyor bunlar
Nur18- Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar uygunluğu açısından bir uzmana sorabilirim o zaman kullanan arkadaşların ilaç isimleri var mıdır
Cosimaniehaus Nur18- biz bebeğimiz olmadığı için doktora gidiyorduk doktor eşime de kullanmasını söylemişti.
mom-2024 Nur18- o değilde çinko içerikli bir takviye deneyebilirsiniz. Folik asiti hiç duymadım erkekler için ne yapar bilmiyorum.
Nissyoo minnosbirkiz ben regenesis max kullanıyorum da eşim için bilmiyorum vitamin takviyesi kullanmıyor almam gerekirmi acaba
minnosbirkiz Nissyoo takviye önerdim ya işte, onu erkek kullanıyor 😂 sizin için değildi, sadece eşli pakette ki maxi juno sizin için, içeriklerini araştırıp karar verirsiniz
myavocado Nur18- hamile kalmadan önce eşim ile birlikte dojtora gitmiştik, hem bana hem eşime içerisinde folat da bulunan takviye verilmişti 3-4 ay kadar kullandık her ikimizde hamillelik öncesi.