Busebusee Ozgednc en son öyle yapıcam baska secenek yol ya da doktorumla ıs bırlıgı yapıcam 😀 ınsallaj tutar da 🙏🏻🌸
Busebusee Busebusee bi de bişey sorcam yumurta toplama anestezi ile yapılıyor ama transfer anestezisız dıyorlar sıkısık bı sekılde gıdılıp yapılıyormus vajınaya makas ıle buyutup mu yapıyorlar yoksa muayne gıbı dırek vajınaya bırakıyormu . Makastan korkuyorum da bıraz ben 🫣
Kbrvli Busebusee evet sıkışık gidiyorsunuz transfer günü normal vajinal muayene olurken bi alet takılıyor ya hani daha rahat muayene olsun diye adini bilmiyorum tam iste onu koyup uzun şırınga gibi bişeyle embriyo yu rahime bırakıyorlar zaten toplam 5 dk bile sürmüyor 🥰 siz alete değilde bebeğinizle buluşma anına odaklanın çok daha keyifli geçer zaman Busebusee
anneolmak_icin Busebusee süreç her zaman yan yana olduğu için eşim tc mi e devlet şifremi ezbere bilir🫣 gece 12de sonuç için bekliyoruz . ..Hamilesin dedi bağırarak 😄Sabaha kadar ağladık süprizlerimiz olmuyor bizim buna da şükür darısı başına 🩵🥹
Busebusee anneolmak_icin ay tebrık ederım 😀🙏🏻 amin inşallah bızımkı de benımle kavga edıyor transfer sonrası ılk muayene ben de gelıcem hatta benden gızlı avm dıye cıkaraın dıye yıllık alcam dedı 😀😀
Mervguns -Nazli96 Evet Tüp bebekte malesef süprizli olmuyor böle durumlar sürekli birlikte hareket ediliyor Sonıçlar çıktığında bnm eşimde işteydi hemen çıktı geldi sarılmaya😍😇
Zeyno800 6 yıl sonra olmuştu oda tüp bebek Le Transferin 6.günü sabah test yaptım çıktı Sonra eşime hemen dedim kanı beklemeden Malesef mutluluğumuz çok uzun sürmedi Kese göründü bebek görülmedi yani boş gebelik oldu😞😞😞😞😞😞
twinsmom__ Ozgednc evet en az bizim kadar onlarda merak ediyor hep bi sürpriz yapma hevesim vardı kursağımda kaldı😅