Yeni1gebelikkk Detaylı ultrasondan sonra üst üste 5 6 tane msj geldi bilmem ne raporunuz hazırdır ilgili poliklinikten randevu alabilirsiniz diyorlardı,ben detaylı ultrason sonuçlarını tekrardan kadın doğum doktoruna mi göstereceğim,bilgisi olan ?
Tugcev Yeni1gebelikkk evet. Daha doğrusu bana doktorum detaylıdan sonra raporlarını getirirsin, muayeneye gerek yok iki kez ücret ödemiş olma demişti.
Ask1907FB Yeni1gebelikkk Yeni1gebelikkk kendi her zaman muayene olduğunuz doktordan randevu alıp muayene olacaksınz
Yeni1gebelikkk Tugcev Ask1907FB Raporları bidaha perinatolojiden mi alacağım yoksa sistemde görünüyor mu ,kadın doğum doktoru detaylidan sonra tekrar gel demedi bana
Ask1907FB Yeni1gebelikkk Yeni1gebelikkk evet normalde size vermedi lazm hemen vermediyse de sistemden görebiliyor kendileri diye biliyorum.. Demesine gerek yok yada unutmuştur dalgınlığına gelmiştir muayene olacağın zaman söylersin oda bakar
Yeni1gebelikkk Ask1907FB anladım teşekkür ederim, ilçede oturuyorum merkeze gidip gelmek sıkıntı oluyor bir de benim doktoruma randevu almak da çok zor o yüzden yeni kontrole gittim 1 ay sonra tekrar gideceğim İnşaAllah o zaman sonuçlarıma bakar
Ask1907FB Yeni1gebelikkk rica ederım skntı yoksa bişey olmaz gittiğiniz de götürürsünüz bende sıra bulamdm geç tarihe buldum yapack bişy yok
Yeni1gebelikkk Ask1907FB çok şükür bir sıkıntı yok önce kadın doğuma sonra perinatolojiye gittim ikisi de sağlıklı dedi ,artık gidince götürürüm,çok teşekkürler tekrardan
Ask1907FB @“Yeni1gebelikkk”#p32458511rica ederim. gözünüz aydın Rabbim dert skntı vermesin inş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşş