Berfo Ağrı bu akşam birden kesildi ama kaşık ağrısı vajinada arada batma devam ediyor meme ağrısı geçti birden anormel bir durum olabilir mi randavum haftaya korkuyorum bundan önce 8 haftalık kaybın oldu
M_glsm Berfo ben de suan ikinci gebeligimi yasiyorum 3 ay doldukca her sey azaliyo koku hassasiyetim meme agrim bulantim her sey kayboluyo
Melek1649 Berfo Berfo şişkinlik bazen geçip bazen tekrarliyo sürekli olarak goğüsler şiş kalmiyo .korkmayın benimde öyleydi bende bir çok yerde araştirmiştim çok şükür bir sıkıntım çıkmadı .kanama ve yoğun sanciniz olmafikca böyle belirtilerden korkmayin.bazen bulantiniz varsa aniden kesilip tekrar başlayabilir .
Kubrakar272727 Berfo benimde birden kesildi o haftalarda sonra tekrar ağrımaya başlıyor bı sorun olacağını düşünmüyorum cnm
Berfo Nedense benim sorularım yanitlanmiyor herkeze teşekkür ederim yine bı ise yaramadiginiz ve konu sectiginiz için yarın kaynana es postu acarimda kendini bilmezler dahil burda olur ne amaçla kullanmayı bilmiyorsunuz demekki bend epyle yapim.
Fundahakanb Berfo zamanla kayboluyor hatta şişlik iniyor ben de şişlik inince korkmustum şuan 38. Haftadayım mememde tık yok
Berfo Herkeze teşekkür edoyorum dediğimiz gibi bazen oluyor bazen geçiyor şimdi cevaplarınızı için tekrar teşekkür ederim ✨🙏🏻