Mrv1234sim Hafta Detaylı utrosana girdim erkek bebek dediler dün25. Haftamda doktora gittim devlette kendi doktorum yok diye başkasına gitmek zorunda kaldım cinsiyeti kapatıyor dedi kız olabilir dedi detayliya rağmen cinsiyet değişen oldumu
Suliss76 Mrv1234sim Merhabaaaa bende bugün detaylı ultrasona girdim ve 3 doktor girdi biri kız biri erkek biri de göstermiyor dedi 18. Haftamda erkek demişti karmaşa içindeyiz malesef
La_Liberte Mrv1234sim detaylıda erkek dediyse yanılma olasılığı çok düşük 😊 devlet zaten emin olamamış büyük ihtimalle erkektir.
Sevcan62 Mrv1234sim detaylıda kesin söylendi bana hamileliğin 11. Haftasında erkek denilmişti detaylıda kesin kız dedi doktor
Mrv1234sim Suliss76 bizde öyle ya biswy alamıyorum herkes detayliya inanın diyor ama ikinci hamileligim ilk hamileligim alakası yok bi tane oğlum var görenler kızın olcak diyor doktorlar bi kiz bi erkek
Suliss76 Mrv1234sim benim de secde eder gibi duruyo dedi çok hevesle gitmiştim oysa ki 15 dakiks sürdü bide inanirmisin şehir hastanesi olmadı özele gidicem artık hep piskolojimle oynuyolar🙄🙄