ealifyy @5sezeryanim ayyy hadi inşallah ya 🫠 iki hafta sonra randevum var bakalım 15 haftalık olacak inşallah gösterir de doktor da söyler
5sezeryanim ealifyy özel söylüyor erken ama devlet genelde ayrıntılı da söylüyor benim 4 oğlum var hamileyim inşallah benimde kızım olue
Sedef2906 Eces2414 Kübra hanımda erkek demişti başka biri de kız sizde kız diyorsunuz bir oğlum var gönlümüz kızdan yana 🥰🙏
ealifyy @5sezeryanim ben ayrıntılıya girmeyi düşünmüyorum. İlk oğlumda devlete gitmiştim 16 hafta gibi söylemişti 🤗
5sezeryanim ealifyy neden ki ayrıntılı iyi bişey ama organlarında falan bir problem olabilir ona girmek iyi bence en azından problemi öğrenirsin
ealifyy @5sezeryanim randevu bulmak çok zor devlet hastanesinde. Özelde de baya pahalı o yüzden yoksa bende istiyorum tabiiki 🫠 birde o randevu stresini yaşamak istemiyorum
5sezeryanim ealifyy bende ikili taramaya gideceğim haftaya o zaman ayrıntılı ultraason gününü alacağım anca öyle 2 ay önceden aliniyormus yinede bir gitseniz şehir hastanesi falan bulursunuz belki hangi şehirde oturuyosu uz