[bilinmeyen] Güzelim belliki gercekten nazara gelmişsin bide benim üçünçü bebeğim şuna inan ben hamile kalınca eşime noluyorsa bi nazlı oluyor bide yemeği abartıyor kilo alıyor sanki o benden çok hamile yani galiba onlarda bi heyecanlı sürece giriyorlar, yeri geliyor elemanlara kızıyor benden çıkarıyor ama eşler biliyorlar biz onların herzaman arkasındayız maksatları bizi üzmek veya bizden kurtulmak değil bizim nazımız onlara onlarınki bize geçiyor. Sen daya sırtını Allaha neyle mutlu oluyorsan onla ugras bu dönemde dışarı çıkabiliyorsan çık gez hep dimdik dur biz anayız analar her zorluk karşısında göz yaşlarını kendileri siler 😉 bırak konuşsun hehe de içinden şarkı söyle sen bebeğine odaklan onun bedduaları asla tutmaz yaradan rabbim vercem diyince ona laf düşmez sen duanı esirgeme yeterki. Bak gör bebişin dünyaya gelsin nasıl aşık olcaksınız ona eşinde yaptıklarına pişman olacak. Sakın ayrılmayı düşünme ama sakın hem ne dedik zor zamandada yanında olacagız birbirimizin dimi ama sen bebeğini babasız büyütmek istemezsin heraldi, zaten sana bi ipucu vereyim bebiş dünyaya gelsin baba işten gecte gelse çok takmıyor anneler çünkü dünyan varın yoğun bebiş oluyor. Sen seni kimsenin mutsuz etmesine izin verme deki benim Allahım var birde karnımda bebeğim herşeyin üstünden geliriz eyvallah. Kocanın sakin zamanlarındada ona sımsıkı sarıl bugününe kızıyorsan geçmişini düşün iyiki yanı da de sarıl...😘