Esma1414 Ayrıntılı ultrasonda bağırsaklarda parlaklık ve böbreklerde genişlik olduğu söylendi böyle bir durum yaşayan var mı
Burcu350947 Esma1414 ben yaşadım canım üzgünüm sizin için morelini sağlam tut bebeğin için iyi bir peritoloji riskli gebelik uzamanına görün..
Bsra3456 Esma1414 benim bebeğimde de kalpte parlaklık böbrekte genişleme vardı hiçbir sıkıntı olmadı inşallah sizinkide olmaz canm
Ummuarbc Esma1414 aynısını doktor bnaada söyledi genetik test istedi böyle olup çoğu duzeliyormus gebelikte de erkek mi bebeğiniz genelde erkeklerde hep gözüküyormus böbrekte genişleme
Burcu350947 Esma1414 22 haftalıktık bizim bu belirtileri söylediler 23 haftalıkta üzerinden bi hafta sonra başka bulgularda çıktı burun ense çene mozaik 19 problem varmış sonu iyi bitmedi bizim hikayemizin umarım sizin ki güzel biter…o yüzden iyi bi riskli gebelik uzmanına görünün diyorum bi önerimde aminosentez için hala sıvınız varsa yaptırın Allah yardımcın olsun
Brsnbrsn Bizde de aynı durum var şuan. Detaylı ultrasonda böbrekte genişlik olduğu görüldü iki hafta da bir perinatolojiye gidiyorum.Gecen hafta böbrekteki genişlik gerilemiş ama bu seferde bağırsakta parlaklık ve genişleme görüldü.
Esma1414 İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi tekrar Bi perinatoloğa gözükmek gerek o zaman
haticeguneess Benim de böbrekte parlaklık ve böbrekte genişlik var dediler şuan 37 haftalık hamileyim umarım sağlıklı doğar hepsi
Esma1414 Peki bunların neye sebep olacağını söyledi mi doktorlar ben devlet hastanesinde yaptırdığım için tam bilgi alamadım
Ebrarcansu01 Esma1414 çocukta down sendromu genetik bozukluk kistik fibroz gibi rahatsızlıklardan olurmuş çoğu yüzde 90 duzelirmis tabi bı bulguya bakarak bunları söylemek olmaz o bulguyla beraber başka bulgular da gerekli.
Esma1414 Evet erkek bebeğimiz inşallah düzelir ya bakalım nasip hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olsun