Khrmnnn Merhabalar artık son ayımıza girdik isimde kafam karışıyor biz poyraz düşündük eşimle ilk oğlumuz Alpay annem Kuntay diyor bir akraba da var ama sizce Poyraz mı Güzel Kuntay mı
myangelson Khrmnnn Kuntay çok tuhaf Kutay ismini yanlış yazmışsınız gibi duruyor 🥲 Poyraz diyorum o yüzden
Khrmnnn myangelson Yok Kutay diye de var biliyorum ama Kuntay koy diye söylüyor annem bende hep poyrazdan yana olduğum için galiba sevemiyorum Aslında ilk oğlumun ismine uyuyor Alpay Kuntay ama Alpay Poyraz daha iyi gibi demi 🙈poyrazı itici buluyor bende kafam karşyor ama bende eşimde beğenmiştik
myangelson Khrmnnn yani Kuntay dediğim gibi çok değişik geldi bana 🥲 Poyraz daha iyi bence. Hem eşiniz ve siz begendikten sonra başkalarını ilgilendirmez başkasını takmayın kafaya bence 🦋
Khrmnnn myangelson evet bana da hemen hemen her isim aklıma gelse de sanki poyraz çocuğumun ismi gibi öyle hisssettm hep belki o yüzden sizin beğendiğiniz isim var mı öneri alablrm ☺️ poyraz bencede çok hoş ama annem çok iticiymiş gibi kullandığı için garip geliyor vazmıgeçsem diye vazgeçince de içimde kalr diye korkyorm zaten
myangelson Khrmnnn siz de Kuntay iticiymis gibi davranın kısasa kısas 😂😂 ben Doruk ismini çok begenirdim. Cennetteki meleğimin adı da Yağız Alp 🧡 ama Alpay ile pek uyumlu olmuyorlar tabi 😊 başka da isim gelmedi aklıma erkek isimleri zaten baya sıkıntılı oluyor 🥲
yenianne0511 Khrmnnn poyraz daha asil sanki kuntay çok gülünç geldi kulak aşinalığı ise yok ama annenizi tebrik ederim yaratıcı yeni isim bulmuş eskilere gitmemiş
Khrmnnn myangelson aynen erkek ismi çok zor ilk oğlunda da eşim Alpay istedi bulamadığım için kabul ettim seviyorum şimdi 🥰 doruk evet bende ilk oğlumda hep düşündüm ama hastaneye giderken heyecan dorukda deyip durduğum için kendi kendime vazgeçtim ☺️
myavocado Khrmnnn Kuntay ismini hiç duymamıştım, anlamını da bilmiyorum ama bir garip geldi bana beğenemedim söylenişini. Poyraz çok güzel. Alpay ile uyumlu da Kutay, Kutluay, Berkay, Gökay gibi isimler belki düşünebilirsiniz 😊
myangelson Khrmnnn hahaha heyecan dorukta iyiymiş 🤭🤭 bence poyraz koyarsınız öyle bir his geldi içime 😅
Khrmnnn myangelson evet ya erkeğe isim bulmak gerçktn zor zaten bir de yk anlamı yok söylenişi derken düşündükçe çorba oluyor kafam ama içimdeki poyraz ya bana da öyle geliyor sadece daha güzel bir isim bulursam diye isimli hiç bir şey yaptırmadım ☺️