sonsuzmasalim GizemCengiz kuzenim temmuzda 38 haftalikken suyu geldi ardindan sancisi basladi ve dogum yapti 😊
Elaylama GizemCengiz bunu ben de merak ediyorum. Doğumum inşallah normal gözüküyor ama 40'a kadar dayancak gücü rabbim verir de ben alabilir miyim bilmiyorum. 🤭
Zeyzeyyet sonsuzmasalim bi oylama olsa sıkı takipci diye sana oy veririm 😂 hangi posta baksam senin yorumunu goruyorum 😂😂 gecelerde dahil 😁
sonsuzmasalim Zeyzeyyet son günler olunca zaman hic gecmiyor dogum iznine de ayrildim, geceleri de uyuyamiyorum. Anliyacagin happy mom icin calisiyorum sankii🤣🤣🤣
ozge92 Aynı şeyi bende çok merak ediorm 40 a kadar beklemek istemiyorum. Bebeğimi çok merak edio sağ sağlim kucağıma almak istiorm ama oda gelmiyor ya. Oğlak olsa da inat kova olsada inat. İnat inat inat😀
Tomrisinizi Umutleylasalih belitiniz varmiydi peki bende 38+3um duzensiz kasilmalar hafif adet sancilari vajonada batma disinda bisey yok sanki dogmayacak gibi geliyo 🤦♀️
Aydemir Benim 37+3 ama gelişim olarak ultrasonda 38+3 gözüküyor. 2 cm açılma ve yumuşama var dedi dün doktor. Sancım da çıktı. Bugün yarın diyorlar doğuma ama bilmiyorum bende ne zaman gelir. Korkuyorum çok 🙈 çünkü çatı da canım çok acıdı.
Filiz35 GizemCengiz aynen canım bakalım bu nasıl olacak hayırlısı ile sağ salim alalım yavrularımzı kızlar💕