Esrackc Çok şükür ben de sizinle güzel bir hikaye paylaşacağım artık 🥰 Pazartesi normal kontrole diye gittik. Zaten 2-3 cm açıklığım vardı ve doktor muayene ettikten sonra yukarı çık yatışını veriyorum dedi şok oldum 😂 Benim ağrım sancım yok 3 santim açıklıkla sürüneceğim günlerce diye üzüldüm. Yatışım yapıldı hediyeliklerimizi odaya yerleştirdik nst bağlandı hafif sancılar çıktı ama ben hiçbişey hissetmedim. Ebeler gelip gidip sen niye ayaktasın niye iyisin sancı çek diyip duruyordu 😂 Sonra suyumu patlattılar ondan sonra hafif hafif ağrılar gelmeye başladı ama adet ağrısı gibi düşünün. Dayanabildiğim kadar dayanmaya çalıştım artık dayanılmaz olduğu yerde epidural istedim takıldı. Bu arada epidural acısız bişeymiş sakın korkmayın. O baya rahatlattı ama bi 10-15 dakika sonra yine sancılar dayanılmaz oldu ebeyi çağırdım ilacı artırın bişey yapın dayanamıyorum dedim muayene etti ve hadi doğumhaneye dedi 😂😂 Aşşırı heyecanlandım 🥹 Sonra doktorum sancı gelince ıkınmamı söyledi ne dediyse yaptım ama becerememişim 🥲 Toplam 4-5 kere ıkınmışımdır ama yapamadım sonra ebeler karnıma bastırmaya başladı o çok acıdı sancı çekerken sesi çıkmayan ben kocaman bi çığlık attım eşim dışardan bağırmamı duymuş 🥲 en sonunda tek ıkınmayla oğluşumu kucağıma verdiler 🥳 Doktor madem böyle yapabiliyordun neden başta yapmadın dedi 😂 Gücümü o kadar yanlış kullandım ki yüzümde ve boynumda damarlar çıktı izler çıktı. Doktor gücü aşağı doğru değil yukarı doğru verdiğimi söyledi o yüzden böyle oldun dedi. Neyse ki kolaylıkla doğumumu yaptım dikişimin de az olduğunu söyledi. Tek tavsiyem doğru ıkınmayı öğrenin ben becerebilseydim 2 seferde belki de bebiş gelirdi bu kadar uğraşmazdım. Ertesi sabah da hastaneden çıktım çok şükür 💕💕
Hilallaylizz Dmrhzn nefesini tutup karnını sıkıyorsun asagi doğru sanki afedersiniz büyük tuvaletinizi yaparkenki gibi diyorlar 🤷🏼♀️
Liliumom Dmrhzn bağırmadan, çeneni göğsüne yaslayarak “kakanı yapar gibi” demişti doktor bana. Gücünü bağırmaya harcamayacaksın. Bağırmanın ıkınmaya hiçbir faydası yok aksine doğru ıkınmanı engeller.
Esrackc Haticeburak06 şuan küvezde oğluşum ama olsun iyi olup gelecek ben de bu süreçte kendimi toparlayacağım 🥰
Berna_59 Esrackc hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşalllah 🙏bebeğiniz neden şuan küvezde acaba 👼🙏
eceyc314 Esrackc hayırlı olsun😊 Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah🌸 bebeğiniz neden kuvezde acaba. Bende 38+1 de doğum yapacağım biraz endişeliyim erken mi diye.
Esrackc eceyc314 bana hep hamilelikte enfeksiyon ya da grip geçirip geçirmediğimi soruyorlar. Onla ilgili bişey belki de. solunumunda bir sorun olmuş doğunca hemen alıp entübe ettiler ama çok şükür bu sabah entübeden çıkmış iyiye gidiyor 🥰
Mrvtrk Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişiniz🙏🏻 darısı hepimize inşallah. Ama yanlış anlamayın doğumunuz bana çok pozitif gelmedi hatta korktum okurken. Bende normal istiyorum. Karnınıza bastırmaları, çığlıklarınız falan gözümü korkuttu baya 🥹
Esrackc Mrvtrk ben şuan geriye dönünce çektim demiyorum öyle insanlar var ki doğumlar ne kadar zor geçiyor ben 2 sancı hissetmeye başladım 4 buçukta bebeğim kucağımdaydı ♥️ Sadece karnıma bastırılırken zorlandım e o kadar da olsun 😂
Haticeburak06 rmysa388_ 🤣 en son dün gittim kontrole 1 parmak açıklık var doktorum bu seni 3 hafta daha götürür dedi şimdi 36+5im hayırlısı olsun dursun bakalım🥰
rmysa388_ Haticeburak06 valla bire bir gidiyoz bende 36+5 im ama sancım var bendede tık yok😅😅bunların gelmeye niyeti yok kız mı seninki
Haticeburak06 rmysa388_ hissettiğin sancımı yoksa nstdemi çıkıyor canım. Benim nstde çıkıyor ya 70leri görüyorum🥲