Sibel_yay_46 Arkadaşlar adet olacağınız gün test yapıp poztif gören var mı sonra 2 gün leke gibi kan gelen yaşayan var mı hamile olan var mı acaba
Himommy Sibel_yay_46 yerleşme kanaması olabilir eğer gecikmeniz devam ediyorsa kan testi verebilirsiniz 🙏🏻
Sibel_yay_46 Himommy ben birkere bu olayı aynısı yaşadım adet oldum gideceğim biraz daha bekleyim üzülmek istemiyorum yani
Himommy Sibel_yay_46 tabi kendinizi daha iyi tanırsınız siz bende çoğu zaman ilk gün lekelenme yaşıyor 2. 3. Gün bazen ancak sökülme yaşayabiliyorum 🌸
Himommy Sibel_yay_46 evet oda ayrı bir etken sizde yine de bir kaç gün sabrınız varsa bekleyip verebilirsiniz 🥹♥️
Sibel_yay_46 Arkadaşlar 5 gün gecikti testim o lekelenmeden sonra adet sancısı gibi ufak ufak kasıklarıma ağrı var uzun sürmüyor akşam test yapacağım çıkar demi artık net bir sonuç 5 gün önce yaptım zaten pzoitif cikmisti adetim tam oalcagim gün yapmıştım
Aysennn1608 Sibel_yay_46 çıkar elbet ama en sağlıklısı beta değeriniz, kan vermenizi öneririm. Şayet hamileyseniz bugün 4+5 olabilirsiniz kese de görünür çok yüksek ihtimalle. Fakat tecrübemden yola çıkarak söylüyorum bence doktora gitmek için 6. Haftayı bekleyin. Beklemek çok zor oluyor öbür türlü 😂
Sibel_yay_46 Aysennn1608 aynen ben de öyle düşünüyorum akşam yaoacagim testi eğer ki çıkarsa yarın sağlık olacağına gideceğim doktorar da 10 gün bulur eğer hamileysem zaten 4+2gunluk oluyor nasip
Sibel_yay_46 Arkadaşlar çok şükür gebeyim test yaptım poztif cikti akşam da gittim acilden kan verdim kanda da çıktı değerim 675 .43 çıktı nasıl