Eda_mustafa Kızlar gripken neler kullandınız?çok hastayımm. 32 haftalık hamileyim.önerilerinizi bekliyorum 💖
Muhoensar Eda_mustafa geçmiş olsun canım bir hafta çektim bugün iyyim bol meyve bol su dinlenmek ballı süt bunlarla atlattım çok şükür ama çok zordu 33 haftadayiz
Nrplt Eda_mustafa canım çok geçmiş olsun. Ayva kabuğu çekirdeği ve bulabilirsen ayva yaprağı kaynar iç ben onunla atlattım gerçekten çok iyi geliyor
melegimizgeliyor Eda_mustafa valla bende gripten ölüyorum 34 haftalığı meyve,ıhlamur,çorba o kaar halsizim ki canım benim başka öneri varsa uygulayabilirim🥰 sanada çok geçmiş olsun biran önce atlatmamız dileğiyle 🙏🏻
Deletedmom2232 Eda_mustafa Geçmiş olsun canım ben hem merdivenden düştüm onun ağrısı hem grip hastalık ayna andaydı parol bol meyve ve full yatarak ıhlamurla iyileştim
Eda_mustafa Muhoensar çok geçmiş olsun canım sanada. Valla son haftalarda dahada ağır geçiyorki sorma. Ne cam açıyorum ne kapı.ne dışarı çıkıyorum ama bi şekilde biyerden kapıyoruz şifayı. Az kaldı şükür Allah bi nefeste kurtarsın canım 🤗
Muhoensar Eda_mustafa aminn cumlemizi bende cikmiyorum ama kizlarim okuldan getirdi gribi ve çok ağırdı gerçekten
Eda_mustafa melegimizgeliyor amiin inşallah canım benim sanada çok geçmiş olsun.valla dövmüşler gibi vücudum 🙏🏽
Eda_mustafa Deletedmom2232 ciddi misin çok geçmiş oşsun. Allah beterinden saklasın umarım düşmeyle ilgili bir sıkıntı yoktur. Rabbim yardımcın olsun 🙏🏽🙏🏽
Deletedmom2232 Eda_mustafa kaburgamın ve kuyruk sokumumun üstünde ezilme vardı iki hafta yan yattım canım çok sağol Rabbim korudu🙏🏻