Eceliza3434 4ysegulec canim dulcolax diye bi surup var hapida var bagirsaklari calistiriyor ama hergün bi bardak kefir ic oda iyi geliyor kendiliginsen düzene giriyor ikinmana bile gerek kalmiyor
Babyay 4ysegulec gece uykusuna geçirirken sağ sütünü ilk önce emzir sonra sağ gece başlayınca daha az emer belki
yeschef-13 4ysegulec doktorunuz şurup vermedi mi doğum sonrası için eğer yetersiz geliyorsa doktorunza söyleyin değiştirir
yalandunyaa 4ysegulec Siyah kayısı yani gün kurusu alın acil şifa olsun o beni wc çıkarıyordu yediklerine dikkat et cnm
xhbgns 4ysegulec Doğumdan sonra yaşamadım ama genelde bu problemim var, aç karnına 2 yemek kaşığı saf zeytinyağı iç bağırsakların yumuşasın. Kefir tüket, probiyotik kullanmana doktorun izin verirse probiyotik düzenli kullan 🌸
Mihriban43 4ysegulec beni isal yapmıştı gazımı çıkarabiliyordum suyunu süzüp meyve suyu gibi için kaynatirken şeker de atın
Medos123 4ysegulec bnde 1 hafta yapamamıştım ne yaptıysam olmadı. En son doktoruma yazdım dubhalac ilaç al iç dedi onu içtiğim gün lavaboya çıktım
SareYildirim 4ysegulec lağman yapmışsınız geçmiş olsun. Bir kavanoza kuru incirleri ortadan ikiye kesip üstünü zeytinyağıyla doldurun. Her sabah aç karnına 1 tane zeytinyağlı incir tüketin. Ben de hep kabızlık sorunu yaşayan biriydim. Ne zaman bunu uygulasam rahatlıyorum
4ysegulec SareYildirim kabızlık haricinde afedersiniz anüsümde ağrıyor minicik ıkınmaya çalışsam sizde de mi öyleydi
35ebru 4ysegulec sağlık ocağın a git duplac diye bir sürüp var hemen tuvalete çıkarır, normal doğum sonrası kabizlik
Yasmin444 4ysegulec sezeryan oldum doktorum geldi büyük abdestını yababılıyormusun dedi hayır dedim dedi Bebegı bırak kalk yürüyüş yap ki lavaboya gıdebılesin dedi kalktım yürüyüş yaptım bütün hastaneyı 4 ..5 beş kez gezdım eve geldıgımde de yapmaya calıstım zır oldu ama artık iyi grldı