Leyli_gul Kızlar Sanırım bugün başladı sürekli çişim geliyor gibi ben bunu hamile değilkende sürekli yaşıyordum zaten kronikleşti yani anlayacağınız ama şimdi doğal yolla nasıl geçirebilirim bir fikri olan var mı benim gibi sürekli aynı şeyleri yaşayan
Mom89_ Leyli_gul nioli yagı idrarda yanma vs akıntı varsa kullanabilirsin bende 29+4 haftalık geneyim kullanıyorum hende kesiyor enfeksiyonu akıntıyı çamaşıra damlt çek her gün damlat kullan
sevaldqn1 Leyli_gul bol suuu ve pamuklu ic çamaşırını ütüleyerek giymeyi dene sık sık değiştir canım en doğal böyle geçiyor ve sakıj idararın geldiğinde tutma
Leyli_gul sevaldqn1 yok tutmuyorum zaten çamaşarımı da sürekli değişirim aslında neden böyle oluyor bilmiyorum ya
Ozgednc Leyli_gul enfeksiyon daha kötü malesef. Bak ben bugün gene tahlil verdim eritrosit yüksek çıktı birsuru ilaç verdiler biliyorum ki kullanmazsan daha kötü olacak
Beybitooo Leyli_gul kaçıncı kullanısım bilmiyorum enfeksiyondan iyidir çoğu kişi idrar yolu enfeksiyonundan erken doğum yapıyor o yüzden önlem almak en iyisi