Gokce321 Blairbb Alır canım üzülme bol bol süt iç hergün illa bir tane de olsa buz ye yoğurt mayalayıp yeme şansın varsa yoğurt ye ceviz ye bunlar kilo aldırıyor ben sık sık bunları yiyorum
Ummuarbc Blairbb 50 li mi canım degerin benim 36ydi hemde 4 5 gün gecikme ile bu sonuç çıkmıştı sen düşün geç döllenme olmuştu 1 hafta şuan 21 haftalık olduk
Sedaht Blairbb benim günüm geçtiğinde 14 dü deger iki gün sonra 58 olmuştu şuan 18 haftalik karamsarlığa kapılmayın benimde bundan önce 2 kere kimyasal olmustu
Blairbb Sedaht ay inşallah benim de yükselecek çok korkmuştum ama benim gibi olanları okudukça çok rahatladım ya
Tugcecimbisn Blairbb ağlarsan hormonlarını alt üst edersin lütfen böyle şeylere takılma önündeki 2 günü mutlu geçir ki değerin de güzelce yükselsin
Blairbb Tugcecimbisn çok haklısınız burada yaşayanlarla konuşunca kendime geldim çok iyi geldi herkes bana 🤍🤍
Momm0606 Ben oğlumu tam adet günüm de yerleşme kanaması ile birlikte 54,55′ le öğrenmiştim, ki senin adet gününe daha 3 gün var 🥹 2 gün sonra baktırmıştım 136 çıkmıştı doktor 2′ye katlamış normal gebelik demişti 💗
Momm0606 Blairbb Rica ederim içini ferah tut muhtemelen senin ki de 2-2,5 haftalık benim ki de 2,5 haftalıktı 💗
Momm0606 Blairbb Eveet ultrasonda bakıldığında sadece rahim duvarımın kalınlaştığı gözükmüştü yani daha hücre 🥹 4. Haftada vajinal ultrason ile minicik kesesini görmüştük 🥹