Blairbb Dün testim pozitif çıkmıştı adetime 3 gün var sabah gittim kan verdim düşük çıkmış değer sanki hiç bilmiyorum ben ağlamaktan mahvoldum yine kimyasal mı olacak 😭😭😭
Seyda08 Blairbb ben oglumu ilk ogrendigimde 17 lerde falan öğrenmiştim. Neden hemen karamsarliga kapiliyosunuzki. Artışı takip edin hayirlisyla hersey yolunda gider adetinizede daha vsrmis hem. Iciniz rahat olsun
Blairbb Bbuse12 ayyy gerçekten mi yaaa şu an bana öyle umut verdiniz ki çok korktum ya çok sıkıldım kimyasaldan panik oldum hormonlar hakikaten insanı biraz değiştiriyor 🥹🥹🥹
zeryyyyy1 Blairbb ben öğrendiğimde adetimden 4 gün geçmişti ve 4.11 ile öğrendim lütfen güzel düşünün güzel olsun 🙏
Tugcecimbisn Blairbb ağlarsan hormonlarını alt üst edersin lütfen böyle şeylere takılma önündeki 2 günü mutlu geçir ki değerin de güzelce yükselsin
amayinedeiyiilerledim Blairbb keşke gecikme yaşamadan kan vermeseniz 😔😭 inşallah sağlıklı bir gebeliktir🤲🏼
Blairbb amayinedeiyiilerledim hissettim çünkü, bir de kimyasal 3 olursa bazı testler yapılacak bu sebeple tetikteyim mecbur vermeliydim
minnosbirkiz Blairbb hemen negatif düşünmeyin, reglinize daha 3 gün varmış, eğer regl gününüzde kan vermiş olsaydınız 250 gibi bi değerle öğrenip stres yapmazdınız ☺️ şimdi önemli olan 2. kanın artışı, 100-150 aralığında çıkarsa tamamdır 🥰
Blairbb minnosbirkiz doktor bana yarın gel dedi ablam doktor o da dedi ki sen perşembe git ne zaman gitmeliyim sizce 🥹
Alone Blairbb kız dur hele bir kere kan vermişsin yeni bir gebelik zaten ☺️ iki gün sonra tekrar vermen lazım. Değer yükselişine göre karar verilir
kardelen54 Benim adetim 3 gün geçmişti 108 çıktı senin değer gayet normal bir kere daha ver anlaşılır
huvuuuuff Blairbb ben adete bir gün kala 34 ile öğrendim şu anda 20 aylık 🥰 sakın stres yapmayın hayırlı olsun 😍
Blairbb huvuuuuff ayyy Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin benim de öyle olur inşallah ya
Zynp12 Blairbb bı defa kan vererek kendinizi karamsarlığa baglamissiniz adetinize de 3 gün varmış 10 ile öğrenen yakınlarım var 2 günde bı kan verip artisinizi takip edin sağlıkla yükselsin stres yapmayin
Zynp12 Blairbb stres daha zararlı inşallah yükselir sağlıkla bebeğinizi kucaginizada alırsınız. Beta herkeste farklı da cikqbiliyor kimi 500 ile öğreniyor adetine daha varken kimi biraz daha düşük öğreniyor o kişinin hormonu ile alakalı o yüzden içinizi ferah tutun ❤️ 2 günde birde kan vermeyi unutmayın artisinizi izlemek için