162999 1 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Tekrar hamile kalmak istiyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Glsm-ktl1 162999 bende mart 18de kürtaj oldum ilk reglimden sonra korunmayı bıraktım 3 gün sonra 2. Reglimi olmam lazım ama başka şeylerde hissediyorum
ucigdem 162999 bende 26 martta kürtaj oldum doktor 3 ay korun dedı eğer hamilelik düşünüyorsan folık asıt basla
Happy-melek1997 162999 8 martta 7+3 haftalık ikizlerimi önce kendim düşürdüm sonra kürtaja alındım şu an yeniden hamileyim doktor bana rahmin çok güzel iyi durumda dedi bende 2 kere sadece değerlendirdim günleri nasip oldu inşallah bebeği de sağ. Salim nasip olur beta baktırdım 3 kere artış güzel daha kese VS görmedim ben kalabildim çok şükür
162999 Evet folik asite başladım. Sadece dikkatimi çeken kimi doktor 1 ay kimi 2-3-6 ay diyor değişiyor
seda_ay Bende kürtaj oldum geçen hafta doktor banada iki ay bekle sonra korunmayı bırak dedi ve folik aside başla dedi istiyorsan bebek sahibi olmak istiyorum bende genetik test varmış bide onu yaptiricam eğer bı sıkıntı varsa önlem alınması amacli
Feride_01 Happy-melek1997 regl oldunuz mu sonrasında kaç gün sonra oldunuz aynı tarihte bende düşük yaptım ilk regl oldum 37. Gün sonrasında ikinci regl olmam gerekti 5 gün gecikti
Minikkalp04 Bende 23 subatta kürtaj oldum 2. Reglime 4 gün var bekliyorum korunmayı bıraktım ben ilk reglden sonra
Beton1106 162999 bende 16 ocakta kürtaj oldum şimdi hamileyim ben bi adet geçirdim doktoruma danıştım hamile kalabilirsin dedi kürtaj psikolojisi de çok zor .
1palyaco 162999 doktorunuz ne zamana kadar korunun dediyse okadar korunun . Bende kürtaj oldum üç ay korunmamı söyledi korundum bırakınca da birkez daha adet oldum sonra hamile kaldım . Şuan 31 haftanın içindeyiz çok şükür .
Sonidd 162999 bende bir hafta önce kürtaj oldum benimde bebeğimin kalbi durdu doktor bir ay korun sonra gel bakalım dedi pcoluyum
Sahn 162999 Bende 4 ay önce kürtaj oldum. 2 ay korundum tekrar denemeye başladık 2. Ayımız bakalım bu ay tutar inşallah 🙂