boraninannesi_ aselinannesi1997 tamamen kulaktan dolma bilgiler ama hem bebeğin kilosu hem annenin kilosu diye biliyorum. Bugun aradım sordum ne zmn geleyım diye 20-21-22. Haftalar dedi özel ama bence 23.-24 hafta da aşırı bi sorun yaratmıcaktır bebeğiniz çok çok önden gitmiyorsa regl tarihinize göre
1919-sultan aselinannesi1997 ben 24 haftada yaptırmıştım doktorum bebek daha ıyı büyümüş olur daha net gözükür hersey demıstı sıkıntı olmaz canım
SrpYlmz aselinannesi1997 21+6 da yaptırmıştım doktorum 22 haftalıkken yaptirmami istemişti bildigim kadarıyla 18-24 arası yapılıyor diye biliyorum
1919-sultan Ayse_ygt41 onu tam hatırlamıyorum canım herseyıne bakıyor ense kalınlığı ıkılı testte bakılıyor
MerveeAa aselinannesi1997 herşey dahil bütün taramalar kontroller nts ve doğum dahil ama detaylıda renkli fotoğrafları yokmuş 😒
Gamzzkan aselinannesi1997 ya benimde 1 hafta önde görünüyor ultrasonda, bunun sebebini biliyor amusunuz
aselinannesi1997 Gamzzkan bebeğin ölçümleri ile alakalı 2 hafta ileri 2 hafta geride olmasında problem yokmuş canım korkma yani
Ezel16 aselinannesi1997 Doktorum 20 ila 24. haftalar arasında detaylı ultrason demişti.. haftada yaptırmayı düşünüyorum şuan 20+3 🦋
Mervesoku Bende doktorumla görüştüm kalbine rahatlıkla bakabilmek için 23. Haftayı geçirme dedi yoksa kalp görünmüyormuş o yüzden bende 1 hafta sonra detaylıya gireceğim ☺️
Mervesoku aselinannesi1997 korkmanız için söylemedim sadece tam detaylı ultrason zamanında yaptırın ki bütün organlara rahatlıkla bakılsın diye söyledim 🥲