Sermec27 Sevil1996 çeşme suyu ama ilçede yaşıyoruz Samsun’da suları temiz herhangi bir sorun yaşamadık bu zamana kadar 🥰
AmineErva Sevil1996 Hamidiye Su içiyoruz çeşme suyu içince mutlaka bı Boğaz enfeksiyonu geçiririz özellikle kızım İstanbulun merkezinde oturuyoruz birde
merveoflu Sevil1996 orman suyu tüketiyoruz ormana gidemeyince hazır su tüketiyoruz ☺️İstanbul Belgrad ormanından temin edebiliyoruz ☺️
aslhnkrts9 Sevil1996 genelde hazır su tüketiyoruz bazen de kaynanamdan arıtıcıdan doldurup getiriyoruz
Tuba-M55 Sermec27 ahh ahh samsun’da yaşarken içtiğim suları özledim İstanbul’da hazır sular bile tatsız 🥲
myangelson Sevil1996 hazır su çeşme suyu çok kötü kokusu var hayatta icemem bir de afedersin ishal yapıyor anında 😂😂
Deletedmom_87 Sevil1996 hazır su içiyoruz bizde çeşme suyunu önce göğümde kaynatıp öyle semavere koyup çay yapiyorum asla direk çeşme suyuyla çay yapmıyorum çünkü icilmiyor
Hulo2105 Sevil1996 yemekleri bile damacana suyuyla yapıyorum. İstanbulda sular leş gibi resmen rengi gri midem almaz Allah korusun hasta eder.
NGold Sevil1996 Ben izmirde yaşıyorum çeşme suyunu ütüme bile kullanmıyorum o kadar kireçli ki saksılarım bile kireç bağlıyor çiçeklere de damacanadan vermeye basladım costular 😂
sevaldqn1 Sevil1996 hazir tüketiyorum musluk suyunun asıl halini görünce tiksindik içmeyi bıraktık hemde kokuyor😮💨
Tuba-M55 Sermec27 sayılır samsun’da büyüdüm ailem orda hala 🥰 Kavak ta yaşadık babam memurdu🥰 güzel memleketim
Sermec27 Tuba-M55 anladım bende Gaziantepliyim ama 7 senedir burdayım eşimden dolayı güzel yer Samsun 🥰