myangelson Nurrr_33 jandarma için eşim 14 Mayıs diyorlar dedi genelde aynı zamanlarda açıklanıyor zaten heyecanlı beklemedeyiz 🥲
Leyla-72 Nurrr_33 balon haber olabilir ama haftaya cuma günü mesai bitiminde açıklanacak dedi eşim bakalım hayırlısı olsun inşallah ☺
nilmom55 15 inde diyen de var. Bi de ayrilislar 5 haziranda olacak mehil izniyle beraber bayramdan sonra baslayacaklar deniliyor ama bilemiyorum tabi 😂
Damla92 Ay bi açıklansa da rahatlasak ya hamile hallerimiz ile nasıl olacak taşınma işleri yerimizi bilsek en azından Allah hepimizin yardımcısı olsun inşl
Nurrr_33 Damla92 ayy Allah yardımcınız olsun benimde 1 yaşında olacak ikizlerim işte çıkarsa tayin 😊🥰
Leyla-72 Damla92 ortada hiç bir şey yok doğum stresi yetmiyor gibi bi de neresi olacak, ev bulacak mıyız, dış karakol mu, tercih dışı mı diye diye saçlar beyazladı. 😢
Nurrr_33 myangelson ay benimkisi sahil guvenlik acaba kaçında aciklayacaklar ya of stres oluyor insan aşırı
Damla92 Nurrr_33 aminn çok teşekkür ederim ☺️ bizimkisi çok sıkışık oluyor öyle bi düzen yapmalıyız ki zaten eğitim çağında 2 evladım var 10 ve 6 yaşlarında birde suanda hamileyim mayıs ortası yerler açıklansa haziran 15 okul kapanana kadar şuanki tayin yerindeyiz eşya toplayacağız o arada 20 Haziran gibi memlekete geçmemiz gerekecek annemle. Bebeğin eşyaları alınacak yıkanacak doğum çantası hazırlığı vs haziranı bitiririz bu telaşla temmuz da hızlıca yeni görev yerinden ev bakılıp tutulup temizleyip taşınmak gerekiyor çünkü ağustos ilk haftası doğumum var eylülde okullarda acılacak çünkü malum hızlıca halledilmesi gereken işler hepsi ama eşimde Irak ta Şuan görevde nası olcak ne zaman gelecek ne ara ev bakılıp taşınılacak falan Allak bullağız 😅😅😅
Nurrr_33 Damla92 ayy biran önce gelir inşallah çok sıkıntıli gerçekten ama Allah bir hale yola koymustur stres olma sen bebegine kavuş da sağ salim inşallah 😊🥰
Damla92 Leyla-72 vallahi öyle oldu 🥴😩 hayırlısıyla güzel yerler hayırlı insanlar göstersin Rabbim hepimize 🤲🏻🤲🏻