nazo_ Kızlar az önce hastaneden geldim 10 Mayıs sabahına planlı sezaryen doğumum var . Sondayı odada taktıklarını söylediler anestezi yokken çok acıyor mu kafama takıldı 🥹
Leylus nazo_ sağlıkla hayirlisiyla kucagina al canim 😍ilk oğlumda sonda takmadilar bana herkes takiliyor sen hatırlamıyorsun dedi sordum doktoruma genel anestezi yapınca takmıyorum dedi senin genelmi olucak merak ettim.
KurabiyeninAnnesi123 Leylus nasıl takmıyor sonda doğum sonrası ztn idrara çıkma konusunda yardimci oluyor siz odaya geçince wc ye nasl gittiniz sonda takılmadıysa
nazo_ Leylus Spinal olucak canım hemşireye sordum bankoda odada takıyoruz ameliyathaneye gitmeden dedi
nazo_ Anneeadayi3 Bankodaki hemşireye sordum o ara aklıma geldi doktorun yanından da çıkmıştık öğle yemeğine iniyorlardı ameliyat sabahı söylesem doktora olur mu acaba
yenidenanne34 nazo_ ozel mi devlet hastanesi mi ? Özelse uyustuktan sonra takilmasini talep edebilirsiniz bunun kimseye bi zarari olmaz 😊
ikiminikannesi_ nazo_ yaa bende spinal olucam bende uyusturduktan somra taktimlarimi sanıyordum önce mi takılıyor ki
nazo_ ikiminikannesi_ Bana bankodaki hemşire öyle söyledi servise çıktık ameliyat için evrakları doldurduk belki sizin hastanenizde ameliyat esnasında takılıyordur
Anneeadayi3 nazo_ olur canım özel hastane ise istediğini isteyebilirsin ben odada değil ameliyathane de uyustuktan sonra taktırmak istiyorum dersin
Damla nazo_ korkutmak istemem ama benim çok acımıştı söyleyin uyuşma sonrası taksinlar özel ise böyle bir hakkınız var
minik_kurabiyeee nazo_ bende de odadayken takılmıştı yanma hissi oluyor sadece öyle çok ağrı acı olmadı