YagizAsyaMom Evet kızlar bu gece 39 olacağız. En son 38+2de geçen pazartesi gittim. Bir sonraki muaynemiz bu pazartesi doktorum tansiyon yüzünden durumumu sıkıntılı gördü ama anlıkta olabilir bu takip edelim dedi. Neyse tansiyonda sorunda yok bu sefer kilomuz 2.5 hafta önde gidiyor. Yani her halukarda normal yapamayacağım netleşti. Ama doktorum hala şu gün sezeryanın var demiyor 🤢pazartesi gel netleştiriceğim durumunu dedi Böyle bekledikçe bende korkuyorum oğlum durmadan kilo alıyor en son 3800 Dü şu an kaç oldu bilmiyorum sonunuz ne onu hiç bilmiyorum ama zaten normsl istemiyordum artık hiç istemiyorum kilosundan ötürü doktorum özel hastanede olmasına rağmen hep normal doğumdan yana ama benim durumundayken kalkıpta normal olacaksın demez sanırım. Bana dua edin pazartesi herşey netleşsin artık bu belirsizlik beni çok yoruyor. 2 günde bir temizlik yapıyorum yeri geliyor 1 günde 4 5 saat yürüyorum ama tık yok hala karnım yukarıda resmen boğazımdan çıkacak eli ayağı 🤣sizde durumlar ne💃
YagizAsyaMom Begum35 vallahi anam yapmadığım şey kalmadı inanır mısın ne yürüyüşler ne kaynar sular ama yok gelmiyor durmadan kilo alıyor her gören doğurmadın mı diyor psikolojim bozuldu ya 🤢