Gks_01 0127ryhn ben de öyle regl oldum ultrasonla yine baktılar yumurtam da çatlamış dün gittim kist de yok Bu ay da yine 5 gün klomen kullanıcam 30 unda kontrolüm var hayırlısı diyorum artık salmak istiyorum ama içimde olan bu duygu izin vermiyor :(
Prensesss2016 0127ryhn yaaa üzüldüm benimde bugün 18. Gün hala olmadım bir anormallik var gibi hiç hamilelik belirtisi de yok senin kaçıncı günün bugün
orkidemm_ Gks_01 ben de bugün gittim canım çatlamış yumurtam hem de çok sağlıklı çatlamış ben de letu başladım
Gks_01 bufalo daha önce de bakmışlardı ilk değil bu sefer yumurtalarımı gözlemlemiştik çatlamışmı diye baktı yoksa kiste dönüşebiliyormuş evet ultrasonla
0127ryhn Prensesss2016 bugün 16. Günüm bende göğüs şişliği sızısı çok fazlaydı azaldı akıntım çok var oluruz galiba bı kaç güne burda yazmışlar 18.19 gün alan var belli olmuyor demekki peki napicaksin adet olunca canım tekrar mi kullancan ilaç
Prensesss2016 0127ryhn göğüs ağrısı 12. Güne kadar vardı bende sonra geçti tamamen şu an akıntı ve bel ağrısı dışında birşey yok bu ay eşim Yok deneme olmayacak canım temmuzdan sonra rahîm filmini önerdi doktor
Arasmom_ orkidemm_ doktor mu verdi kendin mi Başladın. Bende aşılama zamanı kullandım letu Hamile kalamadım. Evde var acaba kullansam mı