ZeyHus33 Nergislyssa acaba neden Ben dün gittim 29 haftaligim Bebek baş geliş Dedi Benimki Erkenmi geçmiş acaba
Hemsire2727 Nergislyssa bol bol yürüyüş yapın ama akşamları yapın sonra eve gelip ılık bir duşa girin doguma kadar hergun böyle yapabilirsiniz akşam yuruyusu çok etkili diye biliyorum,ananas hurma tüketin bebeği kanala yonlendiricek pilates hareketleri yapın
Nergislyssa ZeyHus33 baş aşağı zaten benimki de ama kanala girmemiş canım benimki baş aşağı olması ayrı kanala girmesi ayrı
Nergislyssa Hemsire2727 tamam mutlaka yapacağım 🥹 bebek kanala girdikten 2-4 hafta sonra mı doğum gerçekleşiyor
Alparslanmom__ Hemsire2727 ben hep sabah yapyorum eve gelip plates ayına göre spor yapyorim onun etkisi yokmudur acaba kafam karıştı smdi
Hemsire2727 Alparslanmom__ plates yapmanin vakti yok ki gündüz yürümekte faydalı tabi ki ama akşam daha etkili oluyor gündüzleri sıcak güneş olduğu için nefes alıp vermede sorun oluyor akşam biraz daha serin rahat hareket edildiği için
Alparslanmom__ İnsllaj benm bebiste döner ya Allah’ın izniyle dönmesi için elimden geleni yapıyorum ama bazen neyaparsak yapalım bebeğimiz doğumu belirliyor saglklla hayrlısi ile kucağınıza alalmda gerisi önemli değil 🙏🌸🐣