Himommy Kızlar baktım herkes yapıyor bende az önce yaptım ama çok su tükettiğim için özür dileyerek idrar rengi açık renkti onun etkisi olabilir mi acaba ilk idrar ile yapmadım çünkü birde adete 4 gün var ama mesela şuan kasık batmalarım var elimle kasıklarıma dokundukça bastırdıkça bile acıyor ağrıyor
Reyhan_7286 İdrar testi yapmak için çok su içmek testi yanıltabilir canım. İlk idrarınla yapmanı tavsiye ederim
Himommy Reyhan_7286 teşekkür ederim ama normalde yapmayacaktım birden bir cesaret geldi yaptım ama şuan adet günüme kadar tekrar test yapacağımı düşünmüyorum birde yaptığım test erken gebelik değildi belki onunda etkisi olabilir bilemiyorum 🥹🥹
Reyhan_7286 Himommy İstersen yarın ilk idrarınla tekrarla ve sadece 3 damla damlat yoksa testler yanıltabilir 😊
Himommy Reyhan_7286 teste 5 damla kadar falan damlattım zaten test çok zor aldı idrarı yani normalde daha damlatmaya başlarken testte ilerlemeye başlardı bunlar 10 15 saniye kadar bekledim testin içinde ilerlemesini diyorum ya acaba idrar çok açık renkti onun etkisi mi
atarliFrida Beta’nin kandan idrara gecmesi zaten zaman aliyor o yuzden adet gecikince yapın deniyor, 4 gün az bi gun sayisi degil bi de ilk idrar degil siz su cikarmissinizdir buyuk ihtimalle direkt 😊 en az 2 gun bekleyin bence
Himommy atarliFrida hem umutluyum hem umutsuzum o kadar karmaşık duygular yaşıyorum ki kafamdan atmak istesem de bir türlü kopamıyorum olaydan gerçekten süreçle nasıl baş edebilirim bilmiyorum son 10 gün kalana kadar o kadar rahattım ki son 10 gün kala bir merak bir heyecan sardı anlamıyorum 2 hafta önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı sanırım onun etkisiyle kalabilirim düşüncesine kendimi çok kaptırdım 🥹🥹
atarliFrida Himommy tatil bebegi diye bi laf var, aslında keramet tatilde değil kafan boşalınca oluyor. Bu kadar düşününce olacağı varsa da stresten olmuyor. Allah hayırlı olunca nasip etsin inşallah 💙