Acelyamomy Aşkilerrr evimde hamam böceği çıktı üzerine tüy dökücü sprey sıksam ölürmüler baya tüylü bişeydi
Youngmotherr Acelyamomy ben de biraz önce kocaman değişik bi örümcek gördüm sinek ilacıyla öldürdüm hilos bizi yemiyosan 😂
Nagis2108 Acelyamomy bayer marka şırınga jel var hamam böceği ilacı yazıyor üstünde onu al böceğin çıktığı yerlere sık onu yiyip yuvalarına gidiyolar ilacı tüm sürüye bulaştırıp tamamen yok oluyolar çok etkili bi ilaç
Hulo2105 Acelyamomy raid in hamam böceği için ilaçları var bizde de olmuştu heryere ondan sıktık bir de tabletleri var her köşeye ondan koydum kayboldular. Benim bir de türk kahve makinesinen içine yuvalamış Allahım çok fenaydı ama geçti şükür
Acelyamomy Youngmotherr sjjdkdnd iro hamam boceginden bahsediyom insanlardan o tiple tiskiniyormuşlar
Umaysmom_ 2 ay uğraştım hamam böceği ile ve çok hızlı ürüyorlar resmen evi istila etmişlerdi. 2 kere ilaçlattık. En son nerden geldiğini bulup kapattık orayı daha da gelmediler. Bence çoğalmadan eczaneden ilaç alıp evin belli yerlerine sıkın gelmesinler 🥺