Sosisligunlerr Der_yaM yok kız kendimdeydim 🤣 hiç birşey olmuyor zaten uyuttuklarında sesleri duydum tepki vermedim gözüm kapalı idi öyle düşük dozdu hemşire dedi zaten sakinleştirici uyutucak seni diye 😂
Sosisligunlerr UmranGrbz yok canım demediler ama kanım düştü bayaa 9.7. İken 8 kusure düşmüştü ama yinede kan takmadilar demir kan ilacı verdiler yuttum ☺️
Sosisligunlerr UmranGrbz valla o kadar detaylı açıkçası bilmiyorum Doktorum seni korkutmak istemiyorum plasenta previa olduğunu bil yeter dedi ☺️ gerisi bende dedi bende açıkçası aklım çok karışıyor stres oluyorum diye sormadım ☺️☺️
Cansualtnts Sosisligunlerr hayırlısı olsun. Çok şükür kavuştunuz. Bende plesanta previa ilk gebeliğim 25. Haftadayım aşırı endişeliyim. Yazını okuyunca azcık rahatladım baya geç doğum olmuş bu durumu yaşayanlara göre inşallah benimde öyle olur😔
Sosisligunlerr Cansualtnts aminn inşallah canım dikkat edersen bol bol dinlenirsen sende inşallah 38 haftaları görürsün endişelenme Allah a tevekkül ol 🤲🏻 Benim 28. Haftada doğum sancılarım çıktı ciğer geliştirici iğne yapıldı serum takıldı derken derken 38 i gördüm sonsuz Hamdü senalar olsun 🤲🏻 darısı size inşallah canım ❤️
UmranGrbz Sosisligunlerr Bugün bende kontrole gittim epidural olursun dedi doktor bakalım heyecanlıyım artık, gergoyum da😀 Nasıl bebişin alıştınız mı 🤭
Cansualtnts Sosisligunlerr çok mutlu oldum adına. Amin inşallah çok teşekkür ederim cevapladığın için. Darısı tüm bu sorunla uğraşan hamişlerin başına 🤲Sağlıkla huzurla büyüt inşallah yavrunu. Kendine cok iyi bak❤️
Sosisligunlerr UmranGrbz bakarsın ki Sezeryan esnasında çok heyecanlandın 15, dklilcbir uyursun sakinletici ile birşey olmaz,😂 Çok şükür canım alıştık rabbim sen ve bütün gebelerin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,🥰🩷🤲🏻
Sosisligunlerr Cansualtnts güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım 😘 Aminn inşallah rabbim kimseyi koltuğuna uğratmasin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsıniz inşallah ❤️