Ayseolcay Haticeburak06 herkesin doğum şekli zamanı farklı bebekler kendileri hazır olunca gelmek istiyorlar benimki keyfine düşkün şimdiden 🥲
Annesloading MasaLeyla06 evet anneme 2 cm dedim hemen doğacak sandı eskiden öyleymiş ama artık açıklık oluyor sancı gelmiyor
MasaLeyla06 Annesloading Benimde ilk doğumda 2 cm açıklık vardı hani öyle canımı acıtacak snacım da yoktu akşamına doğurdum evde çektim yani sancımı tabi 4 seneye yakın oldu artık sancı fln da değişti demekki 😂
Annesloading Esinbora vallaha bn 6. Haftada öğrendim hep ilişki yaşadım. Son güne kadar Doktorlar hiç yasak demedi gayet de son hafta saçına dokunuyorum diyordu 40+1 doğum yaptım iyikide yaşamışım Şuan lohusayım insan eşini çok özlüyor
Sumeyyesummer 39 dayım. Bebek 3800 daha da dursa daha çok kilo alır ve doguramam diye korkuyorum. Hemen doğması lazim
Sumeyyesummer meraldurmaz 4 kiloyuda geçerse ya sezeryana alırlar ya da acayip fazla dikişim olur. Ne yapsam bilmiyorum. Hiç bir belirtide yok. Ne Nisan ne sancı
Brlasen Tarçın kolaylaştırıyor diyebiliyorum bu yüzden bu sıcak günlerde sade dondurmanın üstüne tarçın döküp yiyorum güzel oluyor 🤭
meraldurmaz Sumeyyesummer bana 4 kg geçerse suni verelim dedi bekliyoruz son 100 gr kaldı tabii ki ben suni değil tamamen doğal yollu doğum istiyorum ama sağlığımız için ne gerekiyorsa o ☺️
Mineartcc Ceylano yani benim kontrolde 1 cm di, gecesinde sancilarim başladı akşama doğru dogum yaptım. Bir yemek kaşığı hint yağı, bir yemek kaşığı çörek otu yağı içmiştim. Ben tesadüf olduğunu asla sanmıyorum, ise yaradiklarina inaniyorum
ozkangulkilic rabiakarasu hurma sıcak duş ve ilişki yaşıyorum hatta eşim uzak duruyor korkuyor ben açılma olsun diye uğraşıyorum 😂🤦🏻♀️
Burcudoga Zeynooooooo sen yine 38+4 tesin. Ben 40+4 teyim ona rağmen gelen giden yok üstelik bı de kız 😂😂
Mervelibol Burcudoga aynı durumdayız 41e kadar gelmezse suni sancıyla başlatacağız sanırım 🥲 her şeyi denedim ama sanırım içerde çok rahat
Mervelibol Haticeburak06 neden bu kadar acele ediyorsunuz 36 haftada olan arkadaşlar zaten bebek ciğer gelişimini bile 37ye kadar sürdürüyor ❤️ bence sakin olun gelecektir vaktinde 🌸