MasaLeyla06 Ceylano bilmiyom ki açılma olsa su fln gelir doğar herlde doktora gitmiyorum suni sancıyla doğum yaptırırlar diye sancı bekliyorum evde 😂 gelirse
Annesloading MasaLeyla06 2 cm açılmam vardı 3 hafta yazdıklarımı yaptım 4 cm olmuştu suni sancıyla 3 saatte doğum oldu benim
MasaLeyla06 Ceylano Allah alla doğurursun işte benimde ilk hamilelikte 2 cmdi yatışı kabul etmedim eve geldim akşam kesin gel ama dedi doktor akşam gittiğimde 8 cm olmuştu agrı fln bende bilmedim hurma yedim yürüdüm akşama kadar öyle oldu
Esinbora Mineartcc tadı nasıl canım benim de bu hafta gelmesini bekliuoruz ben tiskinir miyim bilmiyorum 😌
Kubra003 Mineartcc hint yapı yok ama çörekotundan 2 kaşık içeyim bende 🥹 allahım inşallah bu gece doğururum hayırla
Eda1254 Tugce_12 suni sancı yakan bı sancı doğurduktan sonrada vücutta dolaşan bi sancı ben baya yedim ilk çocuğumda ve kendi sancim varken o kadar yakmamisti serumu yiyince kendimden geçtim ama yürütmemisti benim doktorum suyum az diye bebeği dinlemek için nts bağlı kalmıştım yatarak çocukda geç geldi baya uzun sürmüştü bı serum bitirmiştim
Muallimeniz Benim de 39+3 sancı falan yok doktora gitmek istemiyorum artık suni ya da sezeryan diyecek diye 🙄
Aliye35 Peki erkenden doğurmak isteyenler. Sizce bunlar hurma yemek, pilates, çörek otu yağı falan en erken ne zaman yapılmalı acaba. 😁 Daha haftamız var ama beklemek istemiyorum desem kızar mısınız… 36 haftaligim.
Esinbora Aliye35 ben 37 haftaligim hanımefendi doğum kanalında doğmaya hazır doktorum demişti zar zor bu haftayı çıkarırsın demişti benim de gelmiyor yokluyor sadece
Aleyna_01 Aliye35 ahahua hiç deneme bence 3 gündür yapmadığım kalmadı bacaklarım tutulmuyor artık içtim de yedimde egzersiz de yaptım ama gelmiyor yada dene ama kendini yorarsın sadece umudum kalmadı millet yer silse bile suyu geliyor 😅
Annesloading Aleyna_01 ay Bnde yazdıklarımı yaptım bacaklarım hergün ağırırdı herkes diyor sancın yokmu herkese hergün turp gibiyim dedim😄😄 açılmam artmıştı tabi çok şükür suni sancıyla doğurdum
Annesloading ozkangulkilic ahududu yaprağı çayı bence bana iyi gelmişti. 2 su bardağı sütü kaynatıp bir bardak olunca 1 yemek kaşığı zeytinyağ koydum oda bence iyi gelmişti. Merdiven inip çıkmak gibi açıklığı arttıracak hareketler Banyoda inip(tuvalete oturur gibi ) kalkmak Sevişmek
Aleyna_01 Annesloading iyisende işe yaramış daha yeni acilden geldim ne açıklık var ne bişi bıraktım artık gelirse gelir, 😅
Annesloading Esinbora spermin orayı yumuşattığı söyleniyor. Ben hepsini aynanda yaptığım için hangisi fazla etkili bilemem ama bnce etkili